Zoeken naar gaan

Uw zoekactie voor gaan leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sexy koppeltje 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
spannend afspraakje in Brussel centrum ?
wij zijn verzorgd koppel, zij 65j 1m62 52 kg blond, hij 57 1m73 68kg. wij zoeken een koppeltje of single bi dame om af te spreken in het centrum van Brussel. samen iets gaan eten of drinken ? wij kunnen ontvangen in centrum brussel... interesse ? stuur ons berichtje met woordje uitleg over je/jullie zelf... geen interesse in single mannen.  

spannend afspraakje in Brussel centrum ?
18 dagen
2 mannen zoeken 26 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Leuke meid gezocht
Heej Wij zijn twee mannen (geen koppel) die op zoek gaan naar een leuke meid voor een mmv trio. De focus kan hierbij op jou liggen, maar een verloren handje tussen ons kan eventueel ook als je dat wil. Wij zijn 18x5 en 19x6 geschapen. Hopelijk tot snel!  
20 dagen
SofYan 40 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Sauna londerzeel of bonheiden
Hey, wij zijn een koppeltje van begin 40. Zij 41 en hij 40. Wij zijn van plan om volgend weekend eens een ontspannend dagje sauna te doen (dit kan zowel in Londerzeel als Bonheiden). Het zou leuk zijn moesten we hier een koppel of een dame vinden die ons zou willen vergezellen. Dit kan voor ons misschien stimulerend werken om een stapje verder te gaan. Wie zou ons hier in willen vergezellen? Graag een mailtje terug met wat uitleg en geen eenzinsmailtjes. Grtjs  
Jt Hr 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Met 2 is leuk, met 3 nog leuker
Hallo, wij zijn koppel die graag ontdekt, maar ook grenzen verlegd. Plezier en genot komen op de eerste plaats. Alles kan, niets moet, zolang het niet platvloers en met respect voor elkaar is. Voor de rest staan we voor veel open :-) We zijn beiden goed voorzien, verzorgd en gesteld op hygiëne, want dit is een absolute eis ... . H is 43, 1m82, J is 45, 1m65. Graag een dame op vaste basis en samen zien hoe snel we gaan. Tenslotte willen we je ook leren kennen, bij een goeie klik gaat alles tenslotte veel vlotter en makkelijker ... Stuur gerust een antwoord, waarin je vertelt hoe je dit ziet en graag een foto (op alle antwoorden met foto wordt gereageerd) Wij hebben geen voorkeuren op haar, gewicht en leeftijd dus je tekst en foto zal de doorslag geven ;-) Tot snel!!  

Met 2 is leuk, met 3 nog leuker
23 dagen
Mark 52 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
een vrouw om elkaar te leren kennen
Wij zoeken gewoon een vrouw om elkaar te leren kennen; Geen ervaring maar wel nieuwsgierig wat er van kan komen. Maar eerst gewoon samen iets doen of gaan. Iemand zin in? Man hier 51 en vrouw 47. Belde zien wij goed eruit.  
26 dagen
Mijolleke 61 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Welk vrouwtje verrijkt ons leven?
Hallo Wij zijn een heel sexueel koppel waarvan ik, het vrouwke, 60j ben en bi. Mijn ventje is 68j en houdt ervan om de vrouwen naar de zevende hemel te brengen. Natuurlijk wordt hij ook graag verwend en liefst door 2 vrouwkes tegelijk. We houden beiden van teasen en pleasen. We zijn zeer respectvol en gaan ervan uit, alles kan maar niets moet zolang iedereen er zich goed bij voelt. Wij hebben wel al wat ervaring met een vrouw en zoeken echt wel een vrouwke om met ons driekes zalig te genieten van elkaar en hopelijk een langdurige relatie uit te uitbouwen, niet enkel sexueel maar ook samen genieten van de dagelijkse dingen zoals een terrasje doen, sauna, etentje, kortom, genieten van het leven! Wij kunnen ons verplaatsen en ontvangen en wonen in omgeving Aalter. Indien interesse, graag een mailtje terug met een korte beschrijving van jezelf en jouw verlangens. Vele lieve kusjes, wij.  
27 dagen
B&L 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke vrouw gezocht voor kinky trio. VVM enkel deze zondagavond
Hoi, welke leuke, en vooral kinky vrouw heeft zin in een VVM-trio deze avond? Vrouw is 43 en bi, man is 59. We kunnen verplaatsen of op kamer gaan regio Antwerpen. Graag reactie met foto (mag maar hoeft niet naakt) Tot straks misschien. X  
C&G 62 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Leuk vrouwtje gezocht voor intense avontuurtjes
Hey. Open minded, spontaan, niveauvol, en aantrekkelijk koppel zoekt een slank vrouwtje voor sfeervolle kennismaking en heerlijke erotiek, v-v maar ook v-v-m. V 1m70 50 kg, m 1m89 84 kg. Willen niet eindeloos mailen maar ontmoeten en ervoor gaan... Wij kijken er naar uit. Graag reactie met foto.  

Leuk vrouwtje gezocht voor intense avontuurtjes
29 dagen
Mr p miss j 31 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Vrouw voor Trio , Fun gezellige avond en meer
hey, hey , we zijn een leuk koppel uit Oudenaarde, heel open-minded, veel kan, niks moet. V31 m40, normaal gebouwd, we houden van het leven , reizen graag en trekken er graag op uit .We houden van respect en hygiëne. We zoeken een extra vrouw die bi, of bi-schierig is om op regelmatige basis afspreken. Voor met de vrouw een leuke avond te hebben, maar ook om de man te verwennen. Samen met ons een leuke tijd te gemoed gaan. Alles start met een afspraak, met een drankje en een leuke babbel. Heb je interesse, stuur gerust een berichtje met wat uitleg over jezelf en wat je allemaal wil. En ook er een foto bij voegen.  
  1   2