Zoeken naar gaan

Uw zoekactie voor gaan leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
op zoek 59 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
iemand om regelmatig mee naar prive sauna te gaan
ik ben een iets wat verlegen man van 59 j. Ik zoek meisje, alleenstaande moeder, of vrouw die regelmatig met me mee wil naar prive sauna , samen genieten en niks moet. Graag wat uitleg over jezelf en als je wil mag je foto meesturen.  
28 dagen
verwenner 52 jaar Limburg - Leopoldsburg
zondag verwendag
Fijn, dat je mij mijn advertentie leest. Ben je op zoek naar een leuke en respectvolle man? Waarbij je in elkaar op kan gaan en van elkaar kunt genieten? Waarbij je serieus wordt behandeld en ik dat ook van jou verwacht. Waarbij na een ontmoeting en een leuke klik nog veel meer ontmoetingen gaan plaatsvinden, waarbij je elkaar verkent en beter leert kennen? Waarbij passie en energie elkaar zichzelf zullen versterken? Maar waar ik ook een sterke schouder voor je kan zijn? Nog steeds interesse of is er al een vuurtje in jou aangestoken? Reageer dan snel!  
29 dagen
francis 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke vrouw is geil en heeft veel zin
jonge man singel zoekt een leuke deftige vrouw met enig niveau die het financieel niet gemakkelijk heeft en die een zeer hoog libido heeft. ben jij die vrouw die geblust moet worden door hete deftige man met niveau. IK ZOEK MAAR 1 vrouw om een vast contact op te bouwen om zo regelmatig wekelijks af te spreken. graag eerst iets gaan drinken om te kijken of er enige klik is. zeer mooie vergoeding voorzien. TOT BINNENKORT?? graag beschrijving met foto . XXX  
30 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik jou ook zal aanbieden aan anderen. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. Dan bouwen we het zeer rustig op. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen...stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe hoertje worden ?  
  1   2   3   4   5   6   7