Zoeken naar gaat

Uw zoekactie voor gaat leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Andre 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kom jij klaar in mijn plaats?
Deze 37 jarige bi bottom uit Gent wil leren om op seksueel vlak minder egoïstisch te zijn. Daarom zoe ik mannen die ik mag pijpen tot einde of mijn kontje willen neuken. Voor we afspreken gaat mijn kuisheidsgordel aan en de sleutel voor een paat uur in een tijdskluis zodat alle aandacht naar jou gaat.  

Kom jij klaar in mijn plaats?
20 dagen
Verlegen jongen 33 jaar Antwerpen - Mol
Verlegen nerd zoekt eerste trio
Hoi, Verlegen nerd zoekt een man en een vrouw om deze avond af te spreken voor een snel orgasme. Ik heb nog nooit sex gehad met een man erbij maar voel wel bi trektjes. Is er een man die een vrouw kan regelen om samen afgezogen te worden ergens? Ik ga kei verlegen zijn en nuchter durf ik dit wss niet, dus een drankje fzo gaat zeker helpen. Stuur een foto en eventueel een ideetje mee voor vanavond.  
Frank 69 jaar Antwerpen - Beerse
bi zkt bi om te biljarten
ik heb biljart thuis staan, ik zoek ook een gehuwde bi slank goed voorzien+17 met blote eikel in erectie top en +50j, beetje domi= lekker, wel safe! moet ook kunnen biljarten, dus mannen die dat niet kunnen vallen sowieso af, na verschillende pogingen nog steeds niet de juiste gevonden, gaat meestal door in de avond vanaf 19u of in de dag bij slecht weer..ik speel moyenne 2.0 rustige carambol spelen, maar ben geile slet soms...wel safe geen chems pops rokers, jij hebt ook keu buiten die je altijd bij je draagt ,;:=)), foto bijvoegen van vleeswaren in erectie is positief  

bi zkt bi om te biljarten
Bi-bottom maagd/ 51 jaar Limburg - Riemst
Hoop nog steeds door een Bi-topmasseur ingewijd te worden?
Ik weet dat het zoeken is naar een speld in een hooiberg!Maar geef de moed en hoop toch nog niet op hoor.Ik wil dus graag eens ingewijd worden als CD of als bi-bottom maagd door een mooie deftige en goed voorziene man of koppel. Wie wil mij eens verwennen en bespelen en ontmaagden op een respectvolle en veilige manier?Wie is ervaren in het bespelen van een nog steeds maagd zijnde man of CD.En maakt mijn droomfantasie eens waar? Graag een respectvolle verzorgde aantrekkelijke betrouwbare verwennerdie deet van aanpakken om het in goede veilige banen te leiden.Ik ben zelf een verzorgde deftige man die soms ook wel graag eens vrouwenspullen aantrekt endan ook als een vrouw wil behandeld en verwend worden. Maar mijn verlangen gaat ook wel uit naar een bi-topmasseur die mij eens wil inwijden in de mannenliefde. Ik ben wel niet echt slank als een plank meer,wat ik een jaar geleden wel nog was.Maar ben altijd proper en verzorgd en 100% gezond!Dat laatste moet ik wel absoluut blijven.xxx  

Hoop nog steeds door een Bi-topmasseur ingewijd te worden?
Zuiders kont 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Oudere mannen lover
Hey genieters , ik ben en jong gast en hou graag van oudere mannen die mij willen verwennen , ik wil dat hij neukt in vrschillende positie's en ben ook graag om gerimt te worden discreet en hygiene is belangerijk en wil graag en lange relatie wil dat je mijn kontgatje gaat uitrekken xx  

Oudere mannen lover
21 dagen
Thomas 20 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Pijpen en mss meer
Hey ik zoek iemand in de buurt van roeselare of omstreken er niet te ver omheen voor morgen rond de middag tijdens mijn rit te stoppen voor wat leuks te doen hit me up liefst max 32 afhankelijk van hoe ons gesprek vooraf gaat kom ik langs en bepalen we wat we doen Voor de geintreseerden ik ben best onderdanig Ik zie jullie mss morgen wel ;)  
Pijpertje gezoch 51 jaar Antwerpen - Edegem
Zuigertje gezocht
Wie wil me komen pijpen ik kan nu ontvangen ben naakt. Je komt binnen gaat op je knieën en pijpt me ik zal je rukken of ook pijpen. Wie komt nu?  

Zuigertje gezocht
21 dagen
26j 26 jaar West-Vlaanderen - Oostende
26j
Hey, deze 26jarige 1m80, 79kg, geschoren) man zoekt leeftijdsgenoten (ongeveer) om op regelmatige basis af te spreken en te zien naar waar het gaat. Ik heb nog geen ervaring maar ik wil die wel uitbouwen. Ik kan discreet ontvangen.  
RC. 59 jaar Antwerpen - Lier
wie durft vandaag
welke slanke en intiem kale of getrimde man, jonge gast, gaat met mij naakt op bed voor wederzijdse pijpdate. stuur je volledige stats en lichaamsfoto mee als je reageert.  

wie durft vandaag
Zaadslet 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zaadslet morgen op stap in gent
Ik 30/180/80 gaat morgen naar gent en zoek lullen om te zuigen tot je gezicht en mond volspuit in de omgeving sint-pietersstation. Ik kan van 8h tot 15h. Ik verplaats, maar outdoor is mijn voorkeur. Zin? Graag reactie met stats, cm en foto lul  

Zaadslet morgen op stap in gent
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10