Zoeken naar gaat

Uw zoekactie voor gaat leverde 67 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marco 64 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Le Cap d'Agde
Hallo, Mijn naam is Marco en Bi man van 65 en ben op vakantie van 25 mei t/m 1 juni in het naturisten centrum Le Cap ‘d Agde in zuid Frankrijk. Ben er al enkele malen geweest en weet hoe het er daar aan toe gaat, is een geweldige geile plek om er in je nakie te verblijven. Zou er graag afspreken met een leuke Vrouw of Koppel. Wie is er dan ook en heeft wel zin in een gezellige afspraak en wie weet wat nog meer. Ik hoor het graag. Lieve geile groetjes. Marco.  

Le Cap d'Agde
29 dagen
Tony 40 jaar Antwerpen - Herentals
Wie vanavond?
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Herentals / Lier en op zoek naar een leuke avond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  
29 dagen
DXXX 55 jaar Antwerpen - Herentals
trio vrouwgericht
welk koppel kan wel een mannetje meer gebruiken om het vrouwtje extra te verwennen. Vrouwtje goed wil langdurig verwend worden, zoenen , beffen , neuken , kortom alles waar je van houdt en waar je voor te vinden bent. Je bepaald de grens hoever het gaat zelf. Leeftijd vanaf 45 jaar tot ... en mag wat voller , maatje meer is dus niet erg, integendeel. Ik ben groot , normale lichaamsbouw ,rook niet. Ben attent ,hygienisch , discreet , respectvol en verwacht dat van jullie ook. Ik kan verplaatsen , niet ontvangen. Als jullie je hier kunnen in vinden reageer dan en we maken kennis.  
30 dagen
Frederik 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
pikant spelletje
Welke dame of koppel kan me helpen bij het verwezenlijken van een pikante, gedurfde droom van mij. Ikzelf 55/185/85 intiem geschoren. Mijn droom bestaat er is dat we een vooraf bepaalde tijd met de auto rondrijden. Als we moeten stoppen voor een verkeerslicht gaat er een kledingstuk uit. Zijn de kledingstukken uit (maximum 4 stuks) dan veranderen we van tactiek. De dame pijpt me dan zolang het licht op rood staat. De volgende keer (bij een koppel) pijpt ze de man, enzoverder. De bedoeling is ook dat de dame dan ook een vibrator in het kutje krijgt zolang we rijden. Op die manier is het de bedoeling dat de dame meerdere orgasmes krijgt. Leeftijd is niet zo belangrijk, zolang het maar geil is.  
30 dagen
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
speld in een hooiberg
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
Den Tony 40 jaar Antwerpen - Lier
Leuke woensdagavond?
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Herentals / Lier en op zoek naar een leuke avond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  

Leuke woensdagavond?
30 dagen
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
  1   2   3   4   5   6   7