Zoeken naar gasten

Uw zoekactie voor gasten leverde 57 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Me. 59 jaar Antwerpen - Lier
goed lezen, dan pas reageren
vandaag en heel het weekend vanaf 14 uur..... enkel voor slanke en intiem kale of kort gertimde gasten/mannen je komt binnen en ik voel in je kruis, maak je broek lost en men hand verdwijnt in je slip op zoek naar je lul en ballen. eens ik die gevonden heb trek ik je broek omlaag en ga ik op men knieën en pijp ik je tot het eind met slikken, nadien lik ik je schoon, broek terug aan en je vertrekt. jij blijft de hele tijd passief. zie je dit zitten reageer dan met je volledige stats en duidelijke foto van je stijve en ballen. wie niet reageert zoals gevraagd krijgt ook geen antwoord terug.  

goed lezen, dan pas reageren
20 dagen
Double hot men 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double hot men
Hoi wij gaykoppel 57 45 reg dendermonde lebbeke zuigsletjes zoeken gasten met volle ballen zaad die cumface, nipleplay, voetlover, spanking, bottom bij klik geven! Beartype, hairy, sport, uniform, klusjesman enz ...max 50j wij ontvangen dus welkom na stats met foto en wie weet wip jij binnen....  
20 dagen
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
Pup 33 jaar Antwerpen - Hemiksem
Onderdanige kink boy zoekt….
Hoi! Ik ben openminded gast en zoek via hier nieuwe leuke contacten, kan van chat tot dates tot mss reisgenoot? Ben kinky minded en onderdanig ingesteld, heb ben constant opzoek naar kinky grenzen, en ze mss ook verleggen, recent eerste keer Boots gedaan, en nu zoek ik mss ook contacten voor daar. Of dominantere gasten of mannen die met mij willen spelen? Veel is bespreekbaar, niet veel limits. Voor de rest vraag je maar! Wel enkel deftige reacties. Alle leeftijden welkom. Ps: ik ga vanavond en morgen avond stapje zetten, ook boots, dates zeker welkom. Geile groetjes !!  

Onderdanige kink boy zoekt….
20 dagen
FWB 30 jaar Antwerpen - Hoogstraten
30&35 MM LF 4 XL/XXL Top FWB
Hey , Wij 2 gay gasten (koppel 30 bttm en 35 side) van prov Antwerpen (Hoogstraten) zoeken een XL of XXL top als FWB. De bttm kickt op groot en/of dik geschapen en kan een echt sletje zijn ;). De ander kijkt graag en doet ook mee. Eerste keer 4 us … Wel een max leeftijd van 40 jaar! Als je interesse zou tonen, laat maar een bericht achter, antwoordt sowieso verzekerd. Wel liefst meer dan 1 woord. Eerst kijken of het matcht, dan pas afspreken. Grts  
21 dagen
Rukkersclubje 45 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzorgde onbesneden mannen tot 45j voor rukkersclubje
Ik zoek enkele verzorgde goed voorziene onbesneden mannen om nu maandagmiddag tussen 12 en 14 uur samen wat porno te kijken en klaar te rukken, al dan niet met een handje hulp van de mederukkers, op mijn glad atletisch sportlijf. Geen andere handelingen (dus ik zoek eerder hetero of bi-curieuze gasten), om soa's te vermijden.  
21 dagen
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opzoek
Hey onervaren bi gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast voor vriendschap of fwb Liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
zaterdag date 47 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0476929044
zaterdag namiddag of avond
47j/blond/slank/onbehaard/1.80gr/75kg/20X6cm/hoog libido/lange sessie/chems vriendelijk pijpen en neuken/trio en koppels//sletjes en slaafjes en vreemde orgine welkom/ook meerder gasten/kan ontvangen en verplaatsen/sta open voor orgie feestje//afspraak via mail of whats app met je leeftijd en foto van je lichaam en stijve pik .geen privé nr s  

zaterdag namiddag of avond
Bi Fuel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners. Voetballers, lopers, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten daar heb ik geen interesse voor. Groeten  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
22 dagen
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke gast tot 35j is groot geschapen en wil zich laten leegpijpen.
Welke gast tot 35j is groot geschapen en wil zich laten leegpijpen.klaarkomen in mond kan en mag. Ik slik. Poppers beschikbaar. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor gasten tot 35j die groot geschapen zijn. Aub geen fakers of zeveraars.  
  1   2   3   4   5   6