Zoeken naar geboden

Uw zoekactie voor geboden leverde 59 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Genieterke 45 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar mijn eerste bi- ervaring met koppel
Hoi, ik ben een 45j man uit Hasselt. Ik ben op zoek naar een koppel waar de man bi of bi-schierig is. Ik ben 1m80 groene ogen en weeg 75kg. Ik heb geen lichaamsbeharing en ben intiem geschoren. De bedoeling is wel fun met 3 hebben. Ik sta voor veel open maar geen extreme dingen. Discretie, hygiëne en wederzijds respect zal er zeker geboden worden. Foto’s stuur ik pas na eerste reactie. Hopelijk tot snel. Mvg  
17 dagen
genieter 50 jaar Antwerpen - Berlaar
welke leuk koppeltje is zaterdagavond vrij?
Ik zoek langs deze weg een leuk BI KOPPELTJE.Ik ben zeer nette en verzorgde BI MAN MET RUIME ERVARING.Ik meet 181 cm en 85 kg .Heb een leuk voorkomen en ben gewoon om met mensen op een leuke en fijne manier om te gaan.Hygiene is vereist maar tevens geboden .Safe sex.Ben intiem volledig kaal en lekker leuk voorzien.Op zaterdagavond ben ik vrij en wil best leuke bi dingen onndergaan.Zowel met man als vrouw heb ik geen problemen.Van heerlijk zoenen tot uitgebreid pijpen, rimmen en safe sex.Ik voorzien condooms glijmiddel en natuurlijk ook poppers als jullie dat wensen.Ik kan me zonder probleel erg onderdanig opstellen maar tevens ook dominant indien jullie dit wensen.Ik beschik over heet wat leuke speeltjes.Rollenspel is voor mij van groot belang.Samen MET 3 HEERLIJK GENIETEN IS VEREIST.Ik ben vrij vanaf 19 uur.EERSTE KEER BEST OP KAMER DAARNA BIJ MIJ OF BIJ JULLIE.IK VERWACHT GEEN GEFAKE OF GEZEVER.J kan mij vinden via mail of zero/cuatro/siete/cuatro///// cinco/dos/uno/siete/ocho/siete  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek bi koppelke voor fantasie
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgd bi koppelke voor mijn fantasie. Ik wil haar bare langs achter neuken terwijl jullie 69 doen. En zo ook klaarkomen. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Eerder kleiner geschapen. Hygiëne en discretie geboden. Kan ontvangen. Jullie leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie en eventueel een foto.  

Zoek bi koppelke voor fantasie
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke
Ik zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke waarvan ik de vrouw bare mag neuken en waar de cuck haar nadien proper likt. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer.  

Zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
vanmiddag
Verlofdagje vandaag en enorm geil! Is er een leuke vrouw of koppel tot leeftijd 50 wat graag wilt afspreken? Ben sociale en spontane jongeman, discretie is geboden en onder het motto niks moet, alles kan! IK kan mij makkelijk verplaatsen regio limburg. Bij interesse mag je altijd bericht sturen met foto! Contact via whatsapp kan, liefst bericht sturen!  

vanmiddag
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een verzorgd bi cuckold koppelke voor mijn fantasie
Ik zoek een eerlijk verzorgd bi koppelke voor mijn fantasie. Ik wil de vrouw bare neuken en klaarkomen in en op haar kutje zodat de cuckold het nadien kan proper likken. Of met de vrouw afspreken terwijl jij weet dat ze bij mij is. Veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen.ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Zoek een verzorgd bi cuckold koppelke voor mijn fantasie
20 dagen
Mat 42 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Koppel met Bi Man
Ik zoek een leuk koppel waarbij de man 100% bi is. De bedoeling is dat de mannen zich amuseren met elkaar en dat de vrouw na een tijdje mee geniet van de twee mannen die elkaar verwennen. De nadruk ligt vooral op de mannen maar de dame verwennen hoort ook bij het spel. Wie heeft zin in een leuk rollenspel waarbij ik langskom bij jullie. Samen genieten van een drankje en waarbij de mannen daarna elkaar opgeilen en verwennen. Daarna kan en mag veel. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Ikzelf ben knappe man, sportief en zoek gewoon een gezellig koppel. Leeftijd speelt geen rol...  
21 dagen
Mat 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Leuk koppel met BI MAN
Ik ben een toffe sportieve gast, 180 78 en zoek een leuk koppel waarbij de man 100% bi is. Ik ben op zoek naar een koppel dat het volgende ziet zitten. We drinken samen een glaasje om in de stemming te komen. De mannen beginnen wat te spelen met elkaar en de dame kijkt toe en geniet. Na een tijdje komt de vrouw erbij om samen verder te spelen. De nadruk ligt wel op de mannen die met elkaar bezig zijn, maar de vrouw mag zich ook amuseren en genieten. Zijn er hier leuke koppels die kunnen ontvangen en samen willen genieten. Discretie en hygiëne gewest en geboden.  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
Verlof
Verlofdagje vandaag en enorm geil! Is er een leuke vrouw of koppel wat graag wilt afspreken? Ben sociale en spontane jongeman, discretie is geboden en onder het motto niks moet, alles kan! IK kan mij makkelijk verplaatsen regio limburg. Bij interesse mag je altijd bericht sturen met foto! Contact via whatsapp kan, liefst bericht sturen!  

Verlof
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geprikkeld door een lang vervlogen herinnering
Dag iedereen, Ik ben Stijn, een sportieve, single jonge (?) man van 33 uit de regio Gent. Een 8-tal jaar geleden heb ik het geluk gehad om op uitnodiging van de vrouw eens een heel prikkelende avond te mogen beleven met een openminded koppel. Nadien heb ik hier echter niets meer mee gedaan. Maar nu wil ik daar graag verandering in brengen. Welk leuk koppel heeft zin in een extra speelkameraadje om samen te verkennen en experimenteren? Ik sta zowel open voor koppels die een eerste ervaring willen opdoen en een heel soft scenario willen uitproberen, tot meer ervaren koppels die al perfect weten wat ze (van mij) willen. Ik ben zelf van de regio Gent, maar kan makkelijk verplaatsen in heel Vlaanderen. Uiterste discretie geboden. Jullie uitspattingen blijven tussen ons. ;-) Misschien tot snel?  

Geprikkeld door een lang vervlogen herinnering
  1   2   3   4   5   6