Zoeken naar gebouwd

Uw zoekactie voor gebouwd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Genk
11u in genk
Hoi ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd ik ben rond half 11 11u in genk. Waar kan ik langs gaan voor wat plezier. Stuur je stats foto en voorstel. Grts tom  
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Hey, ben 31, 185, 74 en hetero in relatie. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag normaal gebouwd/sportief en bij voorkeur heb je ook nog geen ervaring met een andere man. Max. 40 jaar.  
Jens 27 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Pijper gezocht
Hoi. Ik ben op de snelweg richting Brussel ter hoogte van tankstation Drongen. Is er iemand op de weg die zo’n heeft om een goed geschapen mul te zuigen? Ik ben 27 normaal slank gebouwd. Laat maar weten.  
Eva 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Gezocht echte top man
Hallo heren, Is er iemand die openstaat voor een langere date? Geen vluggertje in het bos. Een date die draait rond discretie, anonimiteit, controle, dominantie. Ik wens in de rol te kruipen van een bang onervaren meisje dat zich machteloos in een kamer bevind met een hunkerende man die graag de leiding neemt. Die geniet van macht en controle en de date naar zijn hand zet. Iemand die op mij komt liggen en me laat kreunen onder zijn gewicht en kracht, die mij machteloos neer houd en penetreert maar ook mij op zijn schoot leid en me dwingt hem te bereiden. Ik zoek niet iemand die zich graag passief laat verwennen maar iemand die geleid door zijn mannelijkheid graag de touwtjes in handen heeft. Graag een uitgebreide date op een comfortabele locatie, meerdere standjes en uitgebreid spannend spel en voorbereiding. Ik onder jouw controle, geblinddoekt en volledig anoniem in vrouwenkleding. 1m76 normaal tot slank gebouwd, 70kg. Opgelet, ben geen echte tv of geloofwaardige vrouw.  
Blower 44 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Pijpdate
Waar passeer ik straks om gepijpt te worden? 1m75 normaal gebouwd discreet en hygiënisch. Veelspuiter.  
Dennis 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Ben supergeil nu zoek nieuwe avontuur
Kan nu ontvangen!! Liefst een sissyboy/femboy /trav Sta voor veel open (Ben 29jaar gespierd gebouwd) Meer info stuur mailtje  
Bot 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bot zoekt
een top die me komt neuken. Vanavond of vannacht. Ben 47 normaal gebouwd.  
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Medisch onderzoek
Ik zit al een tijdje met de fantasie om nog eens een medisch onderzoekje mee te maken zoals vroeger op school. Alleen zou de dokter nu wat verder mogen gaan en me een lekker hoogtepunt mogen bezorgen. Ik ben wel alleen op zoek naar 'soft' contact. Ik ben 29 jaar, groot en slank gebouwd en goed geschapen. Alleen op zoek naar serieuze mannen die zichzelf uitgebreid voorstellen en een concreet voorstel doen via mail. Liefst kan jij ontvangen in mijn regio of in/rond Leuven. Een foto kan ook altijd helpen om mijn aandacht te trekken. Hopelijk tot snel!  
Peter 61 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
Vriendschap
Ben al enige tijd op zoek naar een leuke man. Afkomst niet belangrijk voor leuke vriendschap met dat ietsje meer. Kan ontvangen en verplaatsen. Mail me indien interesse. Je krijgt altijd antwoord. Fakers mogen zich onthouden. Ben sportief gebouwd  
Steven 41 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Softfun
40, 185, 79, kort zwart haar en bruine ogen, normaal sportief gebouwd.. kom jij straks langs om samen heerlijk te genieten? Kan jouw ontvangen regio Oudenaarde/Zottegem.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10