Zoeken naar gebruik ze

Uw zoekactie voor gebruik ze leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sxx 52 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Filmpje
Welke man zou graag eens zijn vrouw filmen terwijl ze bezig is met andere man. Deze goedverzorgde man bied zich graag aan. Voor jullie privé gebruik wel onherkenbaar. Welk scenario hebben jullie voor ogen. Stel jullie eens voor en wat jullie verwachten. Geen platvoetse toestanden . Wie weet tot binnenkort ?  
12 dagen
Slet 45 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Koppel om me te gebruiken
Welke koppel wilt me vies behandelen. Over mij pissen, jullie vrijen en ik pijp de lul schoon na gebruik. Vrouw mag op mij zelf schijten. Ik ben u slaaf. Ben 1m68 70kg .  
Office manager 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kantoor klaar voor gebruik
Graag eens een date op een leuke locatie? Een kantoor waar dagelijks activiteit is, maar ook af en toe niemand aanwezig? Ik bied graag enkele ruimtes aan in oost en westvl om samen op ontdekking te gaan... dit kan gevarieerd.. van roleplay tot pure passie.. tot fantasie die je graag eens beleeft op een unieke locatie.. veel is mogelijk mits wederzijds respect en discretie. Ikzelf ben een respectvolle, goedlachse, communicatieve, verzorgde en heel sportieve man die ook die extra uitdaging zoekt in deze kalmere periode..  

Kantoor klaar voor gebruik
17 dagen
Chris 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Oraal verwennen hem en haar
Ik ben op zoek naar een leuk koppel uit te buurt om beide oraal te verwennen. Indien goede klik of gewenst kan meer, maar ik vind er voldoende voldoening in om jullie beide oraal te verwennen. Welk koppel wil van mijn orale verwennerij gebruik maken? Hygiene, discretie, vlotte babbel gewenst, maar ook gegarandeerd. Reactie met foto is foto terug.  
38j 1m90 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
38j 1m90 zkt geils
Hier grote sportieve man: 1m90 85kg en stevig voorzien Al vaker gedate en kijk uit voor een koppel / vr waar zij geil wil genieten van een xxl pik. Cuckolding / teasen / lust / gebruik / opwindende ontmoetingen… veel kan. Hetero hier Lets go ;)  

38j 1m90 zkt geils
Jeroen 62 jaar Zeeland - Terneuzen
koppel voor oraal genot gevraagd
Slanke 60er zou graag kennismaken met een koppel die ik voor, tijdens en na hun neukpartij oraal mag verwennen. Tevens laat ik me ook graag met me spelen door zowel de man als de vrouw. Ik ben uiterst discreet, hygiënisch, kaal geschoren en lekker geil. Liefst vind ik een vast echtpaar die regelmatig gebruik van me wensen te maken. Ik kan ontvangen alsook verplaatsen  

koppel voor oraal genot gevraagd
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Kinky
Hey als Bull zoek ik naar een Cuckkoppel Mijn vrouw is een cuckqwean dus zij dient zelf ook toe te kijken Hoe ik een ander gebruik voor men lusten Zou leuk zijn jouw Cuck en mijn cuckqwean samen aan elkaar vast te maken en ze machteloos laten toekijken zo nu en dan mogen ze alles komen schoon likken enzo,,,, Veel is mogelijk Hygiëne eerlijkheid en discretie staan centraal Wij ontvangen vlot en verplaatsen ons vlot  

Kinky
Jeroen 62 jaar Zeeland - Terneuzen
koppel voor oraal genot gevraagd
Slanke 60er zou graag kennismaken met een koppel die ik voor, tijdens en na hun neukpartij oraal mag verwennen. Tevens laat ik me ook graag gebruiken door zowel de man als de vrouw. Ik ben uiterst discreet, hygiënisch, kaal geschoren en lekker geil. Liefst vind ik een vast echtpaar die regelmatig gebruik van me wensen te maken. Ik kan ontvangen alsook verplaatsen  

koppel voor oraal genot gevraagd