Zoeken naar gebruik

Uw zoekactie voor gebruik leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bart 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Slet (v) gezocht vanavond
Ik zoek een gewillig sletje die er plezier uit haalt om mijn lusten te bevredigen. Ik gebruik je als het hitsige object die je bent. Je bent deze avond beschikbaar.  
gisteren
myself 34 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
welke vrouw wil genieten
Dag dames, overtuigd dat dit de kans heeft van de lotto winnen maar ik waag toch eens mijn kans. Ik ben een 35-jarige hoger opgeleide man van 1m79 en 72 kg. Ik zou graag een FWB vinden om elkaar te verwennen. Wil je graag eens afspreken met een vrouwvriendelijke, attente, gemanierde man die ook nog eens hygiënisch en discreet is? Dan ben ik wat je zoekt. Ik hou ervan een vrouw te verwennen, te leren waar zij van geniet om dat te kunnen geven aan haar. Ik ben sportief maar niet gespierd, normaal geschapen en intiem geschoren. Ik heb ook een lekkere tong die weet wat te doen om te verwennen.. ;) Ik geniet van sensuele seks, lichamen tegen elkaar maar hoeft niet altijd vanilla te zijn.. als er iets in je zegt: dit maakt me warm, reageer dan zeker, ik bijt niet (tenzij je dat ergens graag hebt ;)) Ik zie uit naar reacties! Ik kijk niet naar leeftijd, wel naar niveau en verzorgd zijn. Tot hoors voor als je eens lekker wil genieten en niet behandeld wil worden als gebruiksvoorwerp..  
Ondeugend 60 jaar Antwerpen - Hove
Spanking...ook jouw fantasie?
Discrete, niet onaantrekkelijke man zoekt een leuk contact met een ondeugende jongedame die graag eens over de knie wilt liggen voor een fiks pak slaag. Je moet geen ervaring hebben maar je wilt het graag eens ervaren. Ik spank met de hand maar als je e ht stout bent geweest gebruik ik wel eens een instrument om jouw billen te straffen. Ik zoek geen sex. Durf je?  

Spanking...ook jouw fantasie?
Streng 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nood aan billenkoek?
Ik zoek een (jonge)dame die nood heeft aan begeleiding en discipline. Ik leg jou over de knie en zal rustig jouw billen spanken. Eerst op jouw broek, dan op jouw onderbroekje om dan te eindigen met de billen bloot. Ik spank meestal met de hand maar gebruik soms ook iets anders. Ik zoek zeker geen sex met jou. Durf je?  

Nood aan billenkoek?
11 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Nieuwe fwb gezocht
Hallo ikzelf 47j xl harde besneden penis , Hetero tot lichtjes bi. Ik verwen graag je poesje en kont. Oraal heel goed ikzelf. Ik vinger je graag met men lange vingers soms gebruik ik ook een speeltje bij u. Wie mag reageren ? Vrouw , koppel waarvan ik de vrouw mag verwennen. Ikzelf ben momenteel poly ingesteld. Draag je graag panty's dan is dat een pluspunt. Ontvangen of verplaatsen kan na 19h aangezien ik overdag werk. Je mag jouw wensen ook verkondigen. Gratis voor ons beide. Ikzelf ben een niet roker. Slank tot normaal postuur met lekker kontje heb ik te bieden. Foto na u reactie uit te wisselen kan . Niet naakt gewoon gezicht is ok.  
28 dagen
Bart 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Flink veel kink
Ik heb tot nu toe vooral "vanilla" relaties gehad met weinig ruimte tot experiment. Ik zou graag eens iemand vinden die open staat voor wat meer kinky dingen dan de doorgaanse "alledaagse" seks. Iemand die graag experimenteert en dingen uitprobeert. Ben jij open minded en gebruik je liever het woord ja dan nee in bed? Wie weet is het een match made in heaven.