Zoeken naar gegeven

Uw zoekactie voor gegeven leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Sven 55 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
Zoek zaadslet voor nu
Erg opgewonden na het spelen met mijn fleshlight. Zoek een warm mondje of strak gaatje om mijn opgezwollen ballen in leeg te spuiten. Niet te lang wachten, sta op het punt om te exploderen. hygiene en privacy gevraagd en gegeven.  
Zaadsletje 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil zaad slikken
30/176/90, kort bruin haar, groene ogen en baardje. Gewillig sletje zoekt geile lul om lekker te pijpen en zaad te slikken. Als je kan met 2, mag zeker. 2 lullen pijpen en meer zaad om te slikken. Wie kan vanavond? Leeftijd niet zo belangrijk voor mij. Zolang zalige lul en veel zaad. Clean, hygiëne en discretie verwacht en gegeven.  
Yvan 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Vriendschap met lichamelijk genot
Ik ben op zoek naar een verzorgde lieve man voor ern regelmatig contact, liefst in de buurt, waarin naast een leuke babbel ook plaats is voor opwindende vrijpartijen met tongzoenen, elkaar strelen, knuffelen, zuigen, aftrekken en eventueel ook neuken. Discretie, hygiëne en respect voor elkaar wordt gegeven en gevraagd. Ik kan af en toe ontvangen, jij hopelijk ook. Interesse? Laat me snel weten hoe je eruit ziet, waar je woont en wat je verlangens zijn. Grtjs  

Vriendschap met lichamelijk genot
Bi-man 34 jaar Antwerpen - Zoersel
Iemand zich aant vervelen,en zin in blowjob...
Hoi iedereen,ik heb hier enkele jaren geleden een zeer fijne eenmalige ervaring gehad met ook een bi man waarvan de vrouw een weekendje weg was,en zou het fijn vinden om nog eens een soortgelijke ervaring te mogen delen met een leuke slanke man rond men eigen leeftijd(al is een sportieve man van 50 lentes ook geen bezwaar). Ik had met die man afgesproken bij hem thuis,ik heb hem een totale massage met happy end gegeven en zou dit graag nogis doen! Ik ben zelf 34/1.87/85. Mocht je zin hebben mail dan maar met een tof voorstel en uw stats. Ben zelf vrij vanaf half de namiddag tot... Grtz x  
Naakte bibottom 39 jaar Limburg - Koersel
Opdracht van mijn Meester: naakt bij geklede onbekenden
Dag allemaal, Mijn Meester heeft me volgende opdracht gegeven die ik tot een goed einde moet brengen: * poseer met geklede mannen, jij bent helemaal naakt * jouw kleine lul moet zichtbaar zijn op elke foto * iedereen mag anoniem op de foto * iedereen mag je betasten en gebruiken als lustslet zoals ze zelf willen. jij hebt niets te zeggen * foto waarbij je volledig onder het sperma hangt (van anderen of jezelf) zorgt voor een bonus * foto met een geklede dame of koppel (m/m of v/m) tellen dubbel * je hebt tot eind mei om er 10 te vinden over heel België Bij deze zoek ik, onderdanige normaal gebouwde man die mij naakt kunnen ontvangen. Is tem eind mei dus we kunnen alvast afspraken maken. Geen fotojagers aub, ik kom wel degelijk naakt langs, voor U staan. (Voorbeeldfoto vh internet in bijlage)  

Opdracht van mijn Meester: naakt bij geklede onbekenden
zoekt rijper 50+ 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Mature-senior gezocht voor deze avond
Hoi,ik ben op zoek naar een rijpere man 50 plus tot 70j ,die het fijn vind zich heerlijk oraal te laten verwennen.Ik ben 40 jaar,en ben single.Ontvangen kan zeer discreet en hygiënisch.Verplaatsen kan eventueel ook indien de moeite.Discretie en hygiëne gevraagd en gegeven.Eventueel voor lange termijn,maar geen must.Bril en of buikje geen probleem.Knap af op tattoos en piercings. Foto van speeltje is altijd meegenomen door het aantal reacties.Fakers en drooggeilers mogen zich onthouden.  

Mature-senior gezocht voor deze avond
19 dagen
Bicurious 33 jaar Antwerpen - Turnhout
Hetero met nieuwsgierig kantje
Ik zoek gewoon een leuke gast (max 37j) of koppel MV voor fun en eventueel voor vaker. Niks te serieus. Veel kan en niks moet, go with the flow zolang het maar voor iedereen leuk blijft ;) Discretie, geen SOA's en respect gevraagd en uiteraard ook gegeven.  
BisexBoy 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Biman op zoek naar een potente top
Goedemiddag, Mijn (dominante) vrouw heeft mij de opdracht gegeven om mij te laten gebruiken door een potente top. We ontvangen thuis op maandagavond 06/05. Ze zal je binnen laten en naar boven sturen waar ik op je wacht. Of ze beneden blijft of komt kijken is nog niet beslist, sowieso doet ze in geen geval mee. Ik ben uiteraard ter beschikking van jou en mijn mond en kont zijn bruikbaar voor jouw genot. Er zullen enkele onherkenbare foto's genomen worden voor privegebruik. Graag iemand van +40 jaar en graag zelf ook wat struiser. Ikzelf ben zoals je kan zien ook struis, daar mag je geen probleem mee hebben. Graag reageren met een voorstelling van jezelf. Discretie gevraagd en geboden!!  

Biman op zoek naar een potente top
25 dagen
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Massage gezocht
Ik ben op zoek naar iemand die mij een volledige massage kan geven van kop tot teen.. Hoeft zeker niet gratis. Gewoon om misverstanden te vermijden:een massage wordt met de handen gegeven en heeft niets te maken met neuken,pijpen enz….  
26 dagen
bi 55 57 jaar Antwerpen - Berchem
verzorgde bi voor discreet
bi 55 in relatie , zoekt gelijkgestemden voor af en toe erotisch contact, geen veeldaters, enig niveau gevraagd en gegeven, xxx  
  1   2