Zoeken naar geil

Uw zoekactie voor geil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil
Bi koppel waarvan de man mij aftrekt op de vrouw ? Geen nonsens, 100% discretie.  

Geil
18 dagen
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
28j, 1.98m, 18cm, slank/atletische gast zoekt dame!
Dag dame, ik ben atletische man, hoger opgeleid, vaste job in IT. Ik zoek een dame die eenmalig of meermaals met mij wil afspreken voor heerlijke fundates. Dat kan bij jouw thuis of in privé welness (die ik betaal) Veel kan niets moet, ik hou van verwennen, masseren, beffen, safe neuken,.. Pluspuntje als je een beetje dominant bent en/of into soft-femdom bent. Leeftijd en figuur is niet zo belangrijk ik kan elke lichaamsbouw waarderen. Ik vraag en bied verzorgd/hygiënisch en discretie. Verder lekker geil zijn en willen genieten! Omwille van discretie deel ik hier geen foto's maar bij interesse stuur ik zeker eentje op zodat je kan zien of er een visuele klik is. Tot zeer snel!  
Pieter 38 jaar Antwerpen - Boechout
Geil met stijl.
Dag leuk koppel… Jullie vinden het zeker fijn dat de dame voluit geniet met een andere man. Wel, reageer dan maar op deze advertentie. :) Graag had ik een koppel leren kennen dat openstaat om online kennis te maken en dat ook zo ruimdenkend is dat de vrouw een (ont)spannende chat/kennismaking mag beleven met een andere man. Dit terwijl de man van het koppel op de hoogte is dat zijn vrouw zich heerlijk amuseert. Met als resultaat: een fijne date, die tot meerdere dates kan leiden. Mocht dit jullie aanspreken, laat het mij gerust weten. Ben nu al benieuwd. Ik ben een heel respectvolle man, groot van gestalte, normaal gebouwd, hoger opgeleid. Waarden zoals respect en discretie zijn voor mij bijzonder belangrijk. Foto na eerste contact zeker te krijgen. Fakers: gelieve jullie te onthouden. X P  

Geil met stijl.
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welk koppel wil samen op ontdekking gaan?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Welk koppel wil samen op ontdekking gaan?
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
vanmiddag
Verlofdagje vandaag en enorm geil! Is er een leuke vrouw of koppel tot leeftijd 50 wat graag wilt afspreken? Ben sociale en spontane jongeman, discretie is geboden en onder het motto niks moet, alles kan! IK kan mij makkelijk verplaatsen regio limburg. Bij interesse mag je altijd bericht sturen met foto! Contact via whatsapp kan, liefst bericht sturen!  

vanmiddag
19 dagen
Ding Dong 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke man/cuck verrast zijn vrouw met een geil bezoekje?
Rustige, charmante doch geile kerel (m79, verzorgd, slank gebouwd, groot geschapen) wil afspreken met koppel waarvan de man graag toekijkt hoe zijn vrouw en een onbekende man elkaar plagend uitdagend verkennen om vervolgens elkaar vol passie/lust/ongeremd te verwennen.  
20 dagen
Vini 42 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Leuk gegoed koppel
Welk leuk tof koppel die er warmpjes inzit heeft zin om deze mooi voorziene joviale twink te ontvangen in alle discretie om tijd van ons leven te beleven,jullie bepalen wat gebeurt of we werken samen geil scenario uit,benieuwd wie uitdaging aandurft  
20 dagen
Haar minnaar 54 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel?  
Simon 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk koppel gezocht.
Hallo, ik geloof dat er ergens een real koppel rondloopt waar ik een klik mee kan hebben en spannende trio avonturen mee kan beleven. Ik ben 42, 1m82 groot, sportief gebouwd / slank (76kg), verzorgd, lichtbruin haar en blauwe ogen. Intiem geschoren. Ik draag discretie hoog in het vaandel. Ik heb stijl en een opleiding genoten. Ik kan over meer praten dan seks. Ik ben op zoek naar een koppel met een dirty mind. Ik hoop bij klik om huisvriend te kunnen worden.. Ik zoek geil met stijl. Als het klikt kan er heel veel. In trio verband kunnen er ook wel biseksuele handelingen tussen de mannen gebeuren, is geen must, maar is ook niets mis mee. Foto bij reactie is altijd meerwaarde..., ik heb Kik en whatsapp voor makkelijker contact. Ik hoop dat jullie bestaan, jullie zullen geen spijt krijgen van hierop te reageren. Hopelijk tot snel, fakers go away. X  

Leuk koppel gezocht.
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel met mobilhome?
Welk tof koppel is regelmatig onderweg met de mobilhome en wil me eens binnenlaten? We spreken af op een locatie, 1 van jullie beiden vraagt of ik eens wil binnenkomen om met iets te helpen. Als ik binnenkom zie ik dat jullie beiden in jullie ondergoed rondlopen. Er durft al wel eens een stukje lul of een borst te ontsnappen.... Wie vindt dit ook een geil scenario en wil afspreken? Ik ben een sportieve, discrete man. Laat me weten waar in Vlaanderen we kunnen afspreken. Leeftijd speelt geen rol.  

Koppel met mobilhome?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10