Zoeken naar geniete*

Uw zoekactie voor geniete* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
genieten van het ons, van het mooie weer
Jij bent een knappe , speciale, toffe , slanke ,sportieve vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single of in relatie, of net uit een relatie, je hebt wel nood aan genegenheid ? Jij bent een charmante, sportieve vrouw met keurige opvoeding en hoog libido. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 52. Ik ben net vijftiger, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, flexibel tof in omgang,sportief,1.88 groot, 86kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. ter info hij is 18x6. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om in volle discretie kennis te maken en indien het klikt te genieten.Leuke MaxiKnuffel, etentje, genieten van zwembad op pricé domein, weekendje weg ..... gewoon genieten Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegar  

genieten van het ons, van het mooie weer
thrmmf 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 deftige mannen zoeken prinses voor trio
Wij zijn 2 deftige dertigers. Verzorgd, fit en discreet. We zouden het leuk vinden om een toffe dame te vinden, vrij van schaamte, die net zoals ons ervan houdt even alles los te gooien en te genieten. Wij zijn vrij dominant maar altijd zeer respectvol. Jouw leeftijd is van geen tel, wel graag deftig en fit zoals wij. Liefst regio Antwerpen en omstreken. Wij zoeken een locatie en verzekeren absolute discretie.  
Dave 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
jij? Ben jij het belgische weer ook kotsbeu? Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot binnenkort in de Costa Blanca Groetjes Dave  
Mas 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Heerlijk verwennen
Welke spontane vrouw wil eens heerlijk verwend worden door sympathieke man. Uw eerst lekker laten genieten van een heerlijke massage om dan erna een stapje verder tegaan en u gewoon laten gaan. Meschien heb jij nog andere fantasie in gedachten. Laat gewoon weten. Stel u gerust even voor foto mag altijd. Geen platvoetse toestanden. Vrijgezel of gehuwd geen probleem. Spreek u dat aan graag mailtje met eventueel foto's. Wie weet op een mooi avontuur.  
Zin in jou 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Karel 31 jaar Limburg - Lummen
Stoeipoes gezocht!
Hallo! Om met de deur in huis te vallen: Ik ben een niet onknappe jongeman en gelukkig samen met mijn vriendin. Ik wil ook dat dat zo blijft maar op seksueel vlak mag het al eens wat spannender zijn van mij. Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die een beetje in hetzelfde schuitje zit (of hier geen probleem mee heeft) en eens discreet wil afspreken voor een lekkere date. Gewoon genieten van de seks zonder meer... Mijn uiterlijk: ongeveer 1m80 lang, korte bruine haren, bruine ogen, normaal gebouwd, en bovengemiddeld groot geschapen :-). Voorstellen zijn zeer welkom - graag ook een fototje toevoegen aub (deze behandel ik uiteraard confidentieel!). Groetjes xxx  

Stoeipoes gezocht!
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Voor nu nu vrijdag 17 mei zoek ik dame die een sensuele massage wil ervaren.Dit is niet leeftijds gebonden en voller echt geen probleem.Het is de bedoeling om de dagelijkse sleur eens achterwege te laten ,te genieten en de nodige aandacht/ respect te krijgen.(Regio west Vlaanderen )  
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Beste, Ik ben slanke sportieve veertiger met niveau en wens graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te daten om respectvol te genieten van een extraatje. Ik koester reeds lange tijd verlangen naar een dame met ruim wat lentes meer dan mij..... Enig niveau, netheid en discretie aub.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
gisteren
Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar ouder
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10