Zoeken naar genieten

Uw zoekactie voor genieten leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Genieter 54 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke (jonge) vrouw heeft nu zin in en tijd voor pijpdate?
Welke (jonge) vrouw zegt niet neen tegen een pijpdate in ruil voor een vergoeding? Heb je nu tijd en kan je me lekker laten genieten van een pijpdate - meer hoeft niet - dan mag je zeker een bericht sturen. Kan indien er een klik is regelmatig.  
Rock 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoeien
Hey welke lief vrouwtje heeft zin om Wat te stoeien te genieten en te laten genieten , ik heb er zin in ! Als je een pijpliefhebster zijt mag je me zeker terug mailen , ik wacht op jouw …  

Stoeien
25 dagen
Dirk 44 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Welke lieve studente of jonge dame wil een leuk contact
Lieve dames, Ik ben op zoek naar een oprechte en lieve dame. Dit mag ook een studente zijn. Ik ben op zoek naar een leuk contact en dit mag ook online zijn. Afspreken nadien is ook mogelijk. Ik zoek iemand om elkaar helemaal op te winden en te doen genieten. Mooie vergoeding voorzien.  
25 dagen
Jan 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Dame uit Oostende gezocht
Hallo, Welke dame kan me ontvangen in Oostende. Ik wil heel graag vrouwvriendelijk bij je langskomen en jou verwennen. Ik geniet ervan de ander te laten genieten… alles geheel respectvol en discreet… ik geef hier graag een centje voor. Ben zelf een vriendelijk, verzorgd type… Jan xx  
25 dagen
Thijs 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy zoekt een jonge vrouw voor soft erotiek
Ben een daddy en dat wil zeggen al een jaartje ouder. Dan is het niet zo belangrijk dat er lang en hard geneukt wordt, meermaals geneukt wordt,... Maar wel gewoon genieten van het moment... een babbel, teasen en uitdagen, een knuffel, je naakt tonen, strelen, orale sex,... Heb je interesse dan mag je zeker reageren met je gegevens, voorstel en een gewone foto. Mooie vergoeding geboden en volledige discretie. Wil je na de date afspreken voor een volgende keer met meer mogelijkheden, langere date, meer zakgeld,... dan kan dat zeker.  
26 dagen
Wim 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Junkies gezocht
Hey iedereen, welke vrouwen zitten hier met een verslaving en kunnen wel wat extra geld gebruiken? Wie bouwt er graag een wild feestje waar ze zich van niks iets moet aantrekken en gewoon kan genieten?  
26 dagen
Frank 59 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Klein, fijn en lief vrouwelijk speelkameraadje gezocht
Hallo lieve dames, Ik ben op zoek naar een lieve, kleine en fijne dame om af en toe mee af te spreken voor fijne momenten. Ik zoek geen extreme zaken en ben eigenlijk wel een knuffelbeer. Ik hou van knuffelen, strelen, zoenen en rustig van elkaar genieten. Belangrijk: niet te groot, slank, niet-roker, enig niveau, geen pro, eerlijk, respectvol, discreet, hygiënisch. Een vergoeding is bespreekbaar bij de juiste klik. Liefs, Frank  
26 dagen
op zoek 59 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
iemand om regelmatig mee naar prive sauna te gaan
ik ben een iets wat verlegen man van 59 j. Ik zoek meisje, alleenstaande moeder, of vrouw die regelmatig met me mee wil naar prive sauna , samen genieten en niks moet. Graag wat uitleg over jezelf en als je wil mag je foto meesturen.  
26 dagen
Toyboy 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Condoomloos zonder zorgen
Jij bent een jonge vrouw, max 35 j, die kan genieten van vele aspecten van het seksuele genot, zonder de gekende extremen. Softe aa pa´ met fantasie. Jij kan wel wat Euro's gebruiken maar aarzelt omwille van de risico's. Jij doet als ongebonden singel zelf niet aan anticonceptie, vertrouwt doorgaans op de partner of jij bent in relatie met gesteriliseerde of onvruchtbare man. Laten we samen een vriendschap met puur genot uitbouwen.Ik ben een slanke gesteriliseerde man met brains. Discretie en hygiene zijn een must. SOA vrij. Jij bent mobiel en flexibel voor afspraak bij jou thuis of hotel. Overdag regelmatig beschikbaar voor een fijn uurtje verwennerij met genot voor beiden. Zoek lange termijn vriendschap. Wordt jij mijn vruchtbare speelvriendin ?  
26 dagen
verwenner 52 jaar Limburg - Leopoldsburg
zondag verwendag
Fijn, dat je mij mijn advertentie leest. Ben je op zoek naar een leuke en respectvolle man? Waarbij je in elkaar op kan gaan en van elkaar kunt genieten? Waarbij je serieus wordt behandeld en ik dat ook van jou verwacht. Waarbij na een ontmoeting en een leuke klik nog veel meer ontmoetingen gaan plaatsvinden, waarbij je elkaar verkent en beter leert kennen? Waarbij passie en energie elkaar zichzelf zullen versterken? Maar waar ik ook een sterke schouder voor je kan zijn? Nog steeds interesse of is er al een vuurtje in jou aangestoken? Reageer dan snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10