Zoeken naar genot

Uw zoekactie voor genot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
12 dagen
Stijlvolle Man 53 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Samen fantasie beleven
Ook zin om af en toe weg van de drukke wereld te zijn en te genieten van een erotische en stijlvolle avond? Elkaar lekker verwennen en genieten van elkaars lichaam. Alle tijd nemen om de spanning en het genot op te bouwen. Interesse? Stuur dan mailtje met beschrijving van jezelf en hoe jij het ziet. Hopelijk tot gauw.  
12 dagen
Georges 50 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Ervaren beffer
Hallo dames. Welke leuke dame heeft zin in een lekkere befbeurt door een ervaren beffer? Bfe mogelijk. Uw genot staat centraal. U ontvangt mj bij u thuis en genieten maar. Ontvangen eventueel mogelijk mits afspraak. Hygiëne is een must.  
12 dagen
Max 26 jaar Antwerpen - Wilrijk
Passie, genot & hygiëne
Al tijden op zoek naar een betrouwbare, respectvolle en plezierige connectie? Ik ben een verzorgde, sportieve kerel van 26 jaar, op zoek naar een sexy dame voor leuke momenten. Met mij is veel mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaars grenzen. Het wordt zeker niet saai, integendeel... Helaas kan ik niet ontvangen, maar ik sta open voor discrete uitnodigingen. Stuur me een berichtje, geen verplichting tot afspreken. Laat je verleiden door de opwinding van het onbekende en de belofte van gedeeld plezier. Met mijn positieve energie en open-minded houding, beloof ik een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon wat extra spanning wilt toevoegen aan je leven, ik ben de ideale metgezel. Mijn focus ligt op wederzijds genot en het verkennen van verlangens. Respect en discretie zijn mijn kernwaarden, en ik verwacht hetzelfde van jou. Stuur dat berichtje, voeg die foto toe, en laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar nieuwe hoogten van genot!  
12 dagen
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ... NAAR EEN RIJPERE KLASSE DAME...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
13 dagen
Rik 43 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
1 echt 1 vrouw gezocht die 1 vaste sexvriend zoekt voor wederzijds genot
Ik zoek een vrouw voor een geile sexdate doorheen de dag. Zelf ben ik een niet onaantrekkelijke, verzorgde en normaal ++ geschapen man van 43 jaar.normale lichaamsbouw. Respect voor jou en een fijne omgang zijn vanzelfsprekend voor mij. Goede en lekkere sex, met meerdere hoogtepunten voor jou... daar gaan we voor! Discretie gevraagd en geboden  
13 dagen
Mr en mrs 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slet gezocht
We biede u een volledige opleiding. Veel kinky genot en spannig gegarandeerd. No fake. Alles met de nodige hygiëne. Veel mogelijk  
Maik 57 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Man zoek vrouw voor wederzijds genot
Hi Single man 50plus mollig zoekt single vrouw voor intiem samenzijn. Ik ben erg ingesteld naar het verwennen van je lichaam,met respect voor elkaar. Discreet en hygiënisch intiem kaal geschoren, borsthaar verplaats of ontvang, geen betalende verzoeken aub  

Man zoek vrouw voor wederzijds genot
Kenny 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Massage met affectie, genot....
Via deze weg zoek ik een vrouw, een dame, een meisje, iemand die gewoon wil genieten van een heerlijke massage, zonder verplichtingen. Eerste kennismaking met een babbeltje, zonder meer......of direct puur genot, jij heeft aan wat er kan. Ontmoetingen met een gewone knuffel, een massage, een erotische massage, .........of een passioneel vrijpartij. Discretie en respect, gevraagd en geboden. gewoon genieten, grenzen aftasten en verleggen naar het ultieme genot. Indien de klik er is, kan op regelmatige basis, als vaste 'genots'partner. Zelf ben ik een nette, verzorgde, gezonde en goed uitziende man, normaal, sportief gebouwd, geen baard of snor, kort, opgeschoren haar. Weinig lichaamsbeharing en intiem netjes kort. In de eerste instantie verplaats ik me, nadien is ontvangen mogelijk.  

Massage met affectie, genot....
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Zeer geile discrete date,puur genot en discretie verzekerd dames!
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw.Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Zeer geile discrete date,puur genot en discretie verzekerd dames!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10