Zoeken naar geregeld

Uw zoekactie voor geregeld leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Dr M 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Kinky jongedame vol goesting en overgave
Hoi kinkster, ben je een jonge vrouw tussen 20 en 30 j die open staat voor een oudere kinky seksbuddy? Wil je je geregeld eens totaal kunnen laten gaan en overgeven aan je wildste fantasieën? Dan ben jij misschien wel diegene met wie ik stomende momenten ga beleven... Voor alle duidelijkheid, geen relatie enkel seksbuddy. Beschrijf jezelf en omschrijf wat je wilt beleven. Feel free, join me.  
18 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi ikzelf 195,xl penis niet roker half lang haar. Gezocht meerdere dingen. Ikzelf ben poly met goed libido. Wie mag reageren ? Een vrouw die bi is , een koppel met onderdanige man , en eventueel een travo die ik als vrouw behandel . Twee voorkeuren , je bent niet roker , en draagt geregeld een panty voor mij. Ikzelf hetero , bi top ik pijp ook wel eens maar vooral vrouw gericht.Ik kan ontvangen of verplaatsen na 19h op weekavonden. Reageer met u stats en wensen.  
19 dagen
Greggy 42 jaar Antwerpen - Schoten
M42 zoekt toffe dame
Hallo, Ik ben een m42 in een relatie.. deze is echter zonder affectie en spannig,, bij deze ben ik dan wel overwogen op zoek naar een leuke dame ( 20-65) om geregeld eens een leuke date mee te beleven..wil de spanning en extase terug beleven..mijn partner haar libido is 0 terwijl ik een zeer hoge zin heb.het was moeilijk maar ik mis teveel..ik wil spanning, wil iemand verwennen van top top teen,haar bieden wat ze wil..ben dan ook voor veel te vinden en sta vrij open voor nieuwe dingen. Bent u een dame die graag wat meer spanning wil? Me wat beter wil leren kennen? Laat t me snel weten.zoals ik al zei; ik al lang niets meer mogen geven ,dus je mag. Al wel wat verwachten 😁. Een foto mag je mij steeds vragen.. ben m80 en 74 kg.. Voor mij is een bepaald type niet nodig maar ik hou wel van een goedlachse vrouw.. Hopelijk tot snel Xxxx  
  1   2