Zoeken naar geregeld

Uw zoekactie voor geregeld leverde 21 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Marc 64 jaar Antwerpen - Merksem
Geile fun
Iemand zin in wat geile fun (eventueel deze namiddag al, maar kan ook op een andere dag). Strelen, likken, rukken, rimmen, pijpen, ... Bij de juiste klik heb ik geen taboes en kan veel. Altijd wel met respect voor elkaars grenzen. Ik (180/70/14/onbehaard/geen baard of snor/niet-roker/erg verzorgd/bot ingesteld) kan geregeld ontvangen. Discretie en hygiëne zijn van groot belang.  
gisteren
Rijpere kerel 59 jaar Antwerpen - Turnhout
Seniors
Is er toevallig ergens een groep rijpere mannen die geregeld samenkomen voor lekkere ongeremde seks ? Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar zo'n groep waarbij veel kan, maar niets moet. Ik ben bijna 60/186/72/behaard/17_4/versa/ruimdenkend. Graag regio Mol, Geel, Turnhout, Kasterlee. Mannen, die liever 1 op 1 seks hebben mogen ook reageren, als je kan ontvangen. Dit is een ernstige advertentie en hopelijk volgen serieuse reacties. Met dank.  
gisteren
Bart 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Bottom zoekt
Ik bottom zoek via deze weg een top die me geregeld komt door neuken ik kan ontvangen en verplaatsen in de omgeving. Heb je interessen stuur dan jou stats van waar je bent naar 0497 41 46 35  
gisteren
Cd sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Wie wil mij masseren
Hallo, ben een cd man ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol. Zou deze voormiddag al kunnen ontvangen. Na meerdere afspraakjes kan eventueel meer.  
Gust 64 jaar Antwerpen - Merksem
Geile sexbuddy(s) gezocht
Ik ben wel wat ouder maar vind het nog altijd fijn om af en toe lekker geil te doen. Strelen, likken, pijpen, rukken, rimmen, ... bij eventueel neuken ben ik eerder bottom ingesteld. Ik vind mijn plezier in het verwennen dus jij mag gerust passief blijven als je dat wil. Ik stel als voorwaarde dat jij intiem kaal bent en erg verzorgd. Bij de juiste klik kan veel (niks moet) en heb ik geen taboes. Ik (178/70/14*4/onbehaard/geen baard of snor/erg verzorgd) kan geregeld ontvangen. Discretie verzekerd.  
Tom 46 jaar West-Vlaanderen - Damme
Zaterdag datedag discreet
Gehuwde gast is op zaterdag meestal alleen thuis. Wie wil geregeld es afspreken. Discretie is een must. Liever af en toe om risico’s uit te sluiten. Jij hoeft geen ervaring te hebben. Vanaf 18 jaar tot 50. Kan ontvangen of verplaatsen in de buurt. Beetje niveau graag en zeker geen soas. Tot straks  

Zaterdag datedag discreet
Lycraboy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar kerels in lycra
Twee mannen omgeving zijn op zoek naar vaste contacten. Hopen oprecht een aantal mannen te leren kennen niet ouder dan 55 die geregeld kunnen afspreken om wat fun te beleven.57/1m75/90 en 45I1m77/92. Geen fotogedoe, ben dat spelletje meer dan zat. Gewoon daten ! Vanavond kunnen we ontvangen..  
xyz 64 jaar Limburg - HASSELT
echte man
zoals de titel het al zegt, zoek ik een echte man, die niet langs alle kanten geschoren is. Ik ben een gewone slanke man, gewoon mannelijk ingesteld. Wat ik zoek is een mannelijke man, die goed behaard is, eventueel baard, buik(je), een beartype. Rond zelfde leefdheid, om geregeld een samen te genieten van elkaar. Indien je een faker bent, gelieve je te onthouden.  
Danny 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Hallo
Hallo Ik zoek via deze weg een bi top om geregeld mee af te spreken ik gezonde bottom ontvang heb je interesse stuur dan je stats van waar je bent Grt  
Geregeld 59 jaar Antwerpen - Mol
Geregeld afspreken
Is er ergens een senior die kan ontvangen, die in is voor ongeremde seks, en die geen moeilijkheden heeft met enige beharing ? Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar iemand om geregeld mee af te spreken, maar steeds lijkt er wel iets niet goed : te dik, te dun, te behaard, geen haar genoeg, te kleine lul, te grote lul,....... Het enige wat ik zoek is een leuk iemand waarbij ik af en toe leuke seks kan hebben, dit bij voorkeur in regio Geel, Mol, Kasterlee, Turnhout. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
  1   2   3