Zoeken naar geschoren

Uw zoekactie voor geschoren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rijpere man 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft biman zoekt jonger maatje
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van een rijpere dominante hetero te rukken en te pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger MAX 35 jaar en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. REACTIE MET leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf is absolute must!! Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes M en V ook welkom.  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
vandaag of morgenmiddag.......kaal geschoren aub
wie heeft zin in softsex pijpen rimmen tongen elkaar verwennen op een rustige manier,ben je kaal geschoren van lichaam dan ben je op woensdag en of donderdagnamiddag welkom;stuur stats en foto en we spreken af  

vandaag of morgenmiddag.......kaal geschoren aub
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Liefst uit de regio en voor regelmatig ;)  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen geilerds. Ben bi man discreet, gbbs, geschoren en hygienne is vanzelfsprekend. Ben voor veel te vinden, wel wederzijds. Tongen, pijpen, rimmen, vingeren, neuken, speeltjes afijn lekker elkaar verwennen. Ik verplaats liefst niet te ver. Reageer met stats wat je wil en waar je ontvangt zodat we snel kunnen geilen. Gr.xxx  
Kim 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Onderdanig sletje zoekt oudere man om te plezieren in zelzate
Kan bij jou aankomen tussen 7u30 en 8u30 en bij jou blijven tot 12u max.Figuur en looks maakt mij niets uit.Netjes gewassen is veel belangrijker voor mij.Voor mannen vanaf 55j of als je jonger bent alleen corpulente mannen.Die licht dominant is en houdt van lekker te neuken.Sta open voor pzc, nmc, gerimt worden, betast worden, keuring,als je me geil genoeg krijgt slik ik alles door, onderdanig, slaan op billen, gestraft worden, papa/zoon, opdrachten uitvoeren, ... Geen pijn/plas/bondage/sm/mond kussen35j/178cm/64kg/kort blond haar/donkere bruine ogen/intiem geschoren,kontje ook glad/gewillig/onderdanig/foto's mogelijk met mijn gsm.  

Onderdanig sletje zoekt oudere man om te plezieren in zelzate
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub  
Bi boy 28 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
jongeman zoekt fun in kleedkamers
Hoi, Jongeman 28 gaat straks om 20.30u naar sportoase. Na het zwemmen en nemen van een sauna/stoombad lijkt het me leuk om samen met een man de kleedkamers te ontdekken en meer. Stats zijn 178/80/16x6, verzorgd en hygiënisch ingesteld. Enkel als je verzorgd, geschoren en niet roker bent.  
prive 52 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man MAX 35J
Ik zoek een pijpbeurt door student /jonge (max 35 jaar) man. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10