Zoeken naar gesprek

Uw zoekactie voor gesprek leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Nils 31 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Elkaar verwennen
Hej allemaal. ik ben Nils . Verzorgde jongeman van 31j die het beu is om vanavond alleen te zitten. Daarom ben ik op zoek naar een verzorgde vrouw ( leeftijd maakt me niks uit als je maar hygiënisch bent en wel 18+ uiteraard ) om elkaar te verwennen. Niets meer en niets minder , ik zoek geen vriendin maar enkel elkaar verwennen, massage , voorspel , seks , etc. Al je stoute ideeen zijn welkom. Bij interesse hoor ik het wel. We wisselen foto’s uit in verder gesprek maar een foto mag er altijd wel bij hoor . Liefs en hopelijk tot snel  
26 dagen
Philippe 32 jaar Antwerpen - Edegem
Iets nieuws
Kort over mij, ben 32, 1m90, knap, sportief, hoger opgeleid en vlotte babbel. Op zoek naar een nieuwe ervaring! Vind het leuk om nieuwe dingen/mensen te ontdekken. Wie doet een leuk voorstel? Vrouw of koppel? Een spannend gesprek of wat meer? Jonger of ouder? Met respect en enig niveau sta ik voor veel open! Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Hopelijk tot snel :)  
26 dagen
Ricky 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
vRijen
Vrijen, het woord alleen al geeft je een goed gevoel. Probeer maar. Zeker als je nadruk legt op de R. Probeer nog eens. Zie je wel. En dan heb ik het niet over het n-woord. Nee, het andere n-woord. Juist, ja. Hoewel het onderdeel uitmaakt van kan het toch niet tippen aan de totaalbeleving. Het binnenkomen, een eerste schuchter kusje. Plaatsnemen in de zetel waar een eerste gesprek zich ontplooit. Ondertussen handen die elkaar opzoeken en blikken die blijven hangen. Afstand die afneemt en lippen die mekaar vinden. Strelingen langs hals, schouders en rug. Knoopjes of ritssluitingen die op de tast worden geopend, een eerste blik op een zijdezachte huid en perfecte rondingen. Kusjes die zich niet meer beperken tot de mond. Een blos op de wangen en een verhoogd hartritme waar geen twijfel over kan bestaan. En nadien heerlijk bekomen in knuffelende armen en strelende handen. Ik ontvang je bij mij thuis en wil er graag iets moois op lange termijn van maken. Probeer nog maar eens: vRijen.  
26 dagen
Philippe 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar jou ...
... die fijne vriendin waarmee ik spannende afspraakjes kan hebben. Voor mij begint alles met een persoonlijke klik: een fijn gesprek of een leuk uitstapje lijken me nog steeds het beste opstapje naar pret tussen de lakens. Ikzelf ben hoger opgeleid, heb brede interesses, een redelijk gevoel voor humor, ben een vlotte babbelaar (heb ik horen zeggen) en heb een luisterend oor (al zeg ik het zelf). ik ben 1m82, normaal gebouwd, heb blauwe ogen en halflange bruine krullen. En ik kijk er natuurlijk naar uit om iets van jou te horen.  
27 dagen
Jelle 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Op zoek naar gelijkgestemde …
Hey lieve meisjes, dames, via deze weg ben ik op zoek naar een meisje/jongedame die tevens wat nood heeft aan extra aandacht, iemand die tevens nog vol passie en vuur zit, maar die dit nergens kwijt kan. Iemand die openstaat voor een leuk en goed gesprek, maar tevens openstaat voor wat lust en uitdaging. Ik ben hiervoor op zoek naar een meisje/dame die liefst tussen de 25 en 40 jaar is, die single is, of eventueel gehuwd en thuis ook te kort komt... Ikzelf ben een verzorgde aangename ondernemer die zich liefst overdag kan vrijmaken om met u een plezante tijd te beleven, nieuwe dingen te ontdekken en elkaar aan te vullen in zowel gesprekken als lustgevoelens. Ikzelf hou wel van wat spanning en avontuur. Je kan me typeren als voornamelijk een gever in een seksuele relatie, want ik hou ervan een vrouw tot in de puntjes te verwennen. Beleven wij samen spannende en leuke momenten? Liefst regio West-Vlaanderen! graag reactie met foto  
28 dagen
Fred 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
op de koffie
Hey! Welke leuke dame +55 j nodigt me uit op de koffie voor een pittig gesprek met de nodige humor en diepgang? Een beetje gezelligheid zonder verplichtingen. Niets moet geen opdringerigheid of platvloers gedoe. Stuur maar een berichtje mevrouw! Respect en discretie geboden. X  
28 dagen
Ian 49 jaar Limburg - HASSELT
Herken je deze situatie?
Single die het daten beu is en de hoop op een "gewone relatie" heeft opgegeven....maar ook nog wel met fysieke behoeften zit! ;-) Ik: slank, zie jong uit, 1m74, good looking, blauwe ogen, IQ+EQ, in staat tot het voeren ve gesprek ;-) Op zoek naar iemand uit de regio om af en toe eens mee af te spreken en elkaar wat te verwennen. Alles natuurlijk na eerst aftasten ve wederzijdse klik!  
28 dagen
Michel 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Check?
Huisje, tuintje, boompje? Check. Boeiende, goed betaalde job? Check. Zorgzame echtgenoot? Check. Het gemiddelde van 1,2 kinderen en de daarbij horende hond of kat aan het voeteinde van je bed? Dubbel check. Dan heb je het prima voor mekaar! En toch mis je zo af en toe eens een stevige gemeende knuffel, een berichtje met een complimentje op een weekdag, een mailtje met "ik mis je" op het werk, en laten we meteen eerlijk zijn, een stomende vrijpartij met zowel voor- als naspel, niet noodzakelijk in die volgorde. Check? Laten we er dan samen werk van maken en klinken op een nieuwe vriendschap met een A+++ label. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je lichaam en geest. Check! Ik heb zelf niets met maten, gewichten of leeftijden. Een gesprek en één blik in jouw ogen is voor mij voldoende om te weten of het iets wordt. Mijn afmetingen dan: oud genoeg voor een midlife crisis, slank genoeg om mijn ego mee te torsen en lang genoeg om de dag te plukken.  
29 dagen
Pierre 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (30-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 64jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, no smoker, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam (jij ook!) met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér exhibitionistisch ingesteld voor intens naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! “Een sensueel parfum en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
  1   2   3   4   5   6   7