Zoeken naar getrimd

Uw zoekactie voor getrimd leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 30 jaar Limburg - Sint-Truiden
Bott ontvangt nu top
Hetero jonge kerel die soms een man lekker vindt, zoekt top voor nu. Ben verzorgd , knap, meter 86 . 90kg , getrimd en kort bruin haar.. ik hou ik er eens van elkaar te pijpen en genomen te worden. Wie komt nu? Sta voor bijna alles open. Laat maar horen wat je graag hebt. Me neuken kan zonder condoom indien verzorgd en soa vrij.  
stef 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
pijpdate
zoek voor vanavond een lekkere pik van min 18 geschoren of getrimd die ik mag leegmelken en bewerken met tong en mond xxx  

pijpdate
Martijn 26 jaar 26 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie komt 26-jarige gast zuigen en rimmen?
Niet teveel blabla, wie komt 26 jarige gast nu lekker rimmen en zuigen? Stuur stats en wat je wilt doen en we spreken af. 26 - 1m81 - 72kg -18x5cm (nu wel getrimd, niet als op de foto). Kan discreet ontvangen.  

Wie komt 26-jarige gast zuigen en rimmen?
10 dagen
Martijn 26 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie komt me rimmen en pijpen?
26-jarige gast zoekt iemand die me vanavond komt verwennen. Je komt me eerst lekker rimmen en dan mag je me klaarzuigen. Ikzelf ben 26 1m80 73kg 18x5 getrimd.  
11 dagen
Dee 48 jaar Limburg - Maaseik
Wie
Bottom van 48j, 1m77, slank 64kg, 16cm getrimd zoekt hete date. Rukken, rimmen, pijpen, ... Ik laat mij eventueel ook neuken. Wie kan mij ontvangen? Regio Maaseik-Maasmechelen-Lanaken.  
12 dagen
Sauna 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sauna - sportoase
Sportieve jongeman zoekt fun sauna Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
13 dagen
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
13 dagen
Gert 51 jaar Antwerpen - Meerhout
Nieuwsgierige hetero zoekt pijpdate
Ik ben een nieuwsgierige goed uitziende hetero. Ik wil eens gepijpt worden (tot het einde) door een man die zichzelf tegelijkertijd aftrekt. Ik ben 184cm groot, ben overal netjes getrimd en heb ongeveer 16cm in de broek. Hygiëne en discretie zijn zeer belangrijk. Kan niet ontvangen.  
13 dagen
Sporty boy 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sportieve jongeman zoekt fun sauna
Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile mannen gezocht. Ook 65+ mag ook trafjes
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile mannen gezocht. Ook 65+ mag ook trafjes
  1   2   3   4   5   6