Zoeken naar gevraagd

Uw zoekactie voor gevraagd leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Momentje?
Welke dame heeft nood aan een ontspannend-stout momentje? Ik begin graag met je te leren kennen en elkaar op het gemak stellen, eventueel massage, en daarna zien we wel ;) Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Dames van leeftijden en maten zijn welkom, zolang je maar verzorgd en positief bent. Ik ben zelf 41 jaar, sportief, niet roker, vlot en discreet. Interesse? Stuur mij dan zeker een bericht!  

Momentje?
29 dagen
Emperor 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Partner in crime
Hardwerkende levensgenieter zoekt “partner in crime” voor intense, maar discrete ontmoetingen. Ik (M): levenslustig, dominant tussen de lakens, verzorgd, gebonden, 50, groot, breed geschouderd, geschoren, respectvol. Jij (V): ruimdenkend, intelligent, ongeremd, zeer sterke sexuele energie. Een warmbloedige vrouw die zich graag laat leiden in bed (of tegen de muur), verzot op experimenteren, tussen 30 en 50. Het doel: mekaars fantasieën realiseren en voor samen vingerlikkend genot ervaren... Nymphomane en/of onderdanige bi-trekjes meer dan welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.... Tintelt het ? Reageren !  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
30 dagen
Steven 62 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Heer zoekt dame
Je herkent het wel. Je bent een aantal jaren getrouwd , een beetje op elkaar uitgekeken , je leeft eerder naast elkaar dan samen . Een iets oudere heer zoekt een iets oudere slanke dame ( 50 - 60 ) mag ook jonger, gebonden of singel , om samen dingen te ontdekken en te beleven wat we in onze relatie moeten missen .Dit kan gaan van een gewone babbel , etentje , wandeling tot .... Sta voor elk voorstel open . Kan verplaatsen en soms ontvangen aan zee . Discretie gevraagd en geboden.  
30 dagen
Edwin 53 jaar Antwerpen - Hoogstraten
FWB gezocht
Hoihoi, deze sportieve 50er zoekt een dame om geregeld mee af te spreken en elkaar verwennen! Jij gebonden/getrouwd geen probleem, uiterste discretie geboden en gevraagd! Ikzelf 52/189/89, intiem kaal, jij graag liefst ook! Maatje meer is absoluut geen probleem, zalig zelfs, jij graag uit de regio Noorderkempen. Ik zoek niet voor iets eenmaligs, bij klik graag vaker! Tot snel xxx  
30 dagen
Superbeffer 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10