Zoeken naar gevraagd

Uw zoekactie voor gevraagd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Stefke 63 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Vaste verwenner gezocht
Grote rustige man, gebonden (LAT relatie) uit waasland zoekt een vaste vriend die kan ontvangen voor regelmatig contact. Mijn stats 193,103/16x4,5, onbesneden, intiem geschoren, geen tatoes of piercings, geen bbs, grijs haar, niet roker. Zoek rustige man die graag initiatief neemt en mij kan ontvangen voor verwennerij. Ik blijf graag passief en ben erg meegaand. Discretie en hygiene is gevraagd en geboden ! Fakers gelieve zicht te onthouden - tijdverlies !  
11 dagen
Tom 66 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek senior
Ik ben een correcte senior, zoek niveauvolle man (65-75 jaar) om samen soft te genieten. Discretie en hygiëne gevraagd. Ik hou van netheid, wens geen snor, tattoos of piercings zeker geen allesneuker. Samen naakt en soft genieten, rukken, strelen, zoenen en pijpen. Samen elkaar rustig masturberen. Dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Kan vandaag namiddag ontvangen. Bij interesse gelieve met meer dan één zin te antwoorden, foto welkom. Mijn stats zijn 176, 82, 67. Groetjes.  
BisexBoy 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Biman op zoek naar een potente top
Goedemiddag, Mijn (dominante) vrouw heeft mij de opdracht gegeven om mij te laten gebruiken door een potente top. We ontvangen thuis op maandagavond 06/05. Ze zal je binnen laten en naar boven sturen waar ik op je wacht. Of ze beneden blijft of komt kijken is nog niet beslist, sowieso doet ze in geen geval mee. Ik ben uiteraard ter beschikking van jou en mijn mond en kont zijn bruikbaar voor jouw genot. Er zullen enkele onherkenbare foto's genomen worden voor privegebruik. Graag iemand van +40 jaar en graag zelf ook wat struiser. Ikzelf ben zoals je kan zien ook struis, daar mag je geen probleem mee hebben. Graag reageren met een voorstelling van jezelf. Discretie gevraagd en geboden!!  

Biman op zoek naar een potente top
11 dagen
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie mag ik eens lekker komen afzuigen?
Wie zijn lul heeft nood aan een lekkere pijpbeurt? Bij voorkeur groot geschapen, maar dit is zeker geen must. Ik kom bij jou binnen, de deur staat op een kier en jij zit naakt klaar om gepijpt te worden. Ik neem je lul vervolgens in mijn mondje en pijp je tot je lekker mijn mondje volspuit. Nadien vertrek ik weer zonder veel gepraat. Jij blijft hierbij passief. Kan niet ontvangen, enkel verplaatsen. Wie een foto stuurt van zijn lul, krijgt altijd antwoord. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
11 dagen
Tom 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Top/neuker gezocht
Gehuwde chubby bi bottom uit Turnhout zoekt voor zaterdag een top/neuker die me kan ontvangen, pijp graag en ben neukbaar (safe). Discretie gevraagd. Laat maar weten! Groeten, Tom  
11 dagen
Zuiger 33 jaar Limburg - Bocholt
Speld in een hooiberg
Ik zoek al een ruime tijd een vaste spuitlul om regelmatig leeg te zuigen. Dit kan ook enkel tussen 06:00 en 06:20. Ik werk met de vaste nacht en heb regelmatig zin in zaad. Zowel hygiëne als discretie zijn gevraagd en geboden. Antwoord liefst met meer als 1 zin. Stats en foto zijn altijd welkom.  
12 dagen
Jeroen 51 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Wie zin deze avond?
Hallo ben verzorgde sportieve man en ben warm. Heb zin om te pijpen en meer.Wie ook? Lekker elkaar verwennen! Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.Gelieve status te melden voor antwoord.kan ontvangen en verplaatsen.gr  
12 dagen
Tom46 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Zoek een vaste vriend
Heyz allemaal, Ik ben op zoek naar een vaste maat om af en toe met af te spreken, en die het liefst kan ontvangen, liefst ouder ook , ikzelf ben een zwaardere behaarde man, met baard en bril, maar die kan ik afzetten 😉 Uiterlijk speelt voor mij weinig rol, heb wel niet extreem veel ervaring maar bij de juiste klik leer ik graag. Ik ben gehuwd dus enige discretie is gevraagd en geboden natuurlijk en voor de rest , als je vragen hebt stuur je maar een mailtje enndan antwoord ik zeker Groetjes  
ikke 49 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
hetero met fantasietjes
hoi ik 48j single(weduwnaar)zoek na heterorelatie nieuwe uitdagingen,welke versa wil es afspreken om te sexen ,geen gezoen ,puur lichamelijke sex,veel kan niets moet,indien interesse,foto voorang,ik m72,90kg 19cm,kont maagd bare,hygiene en discretie geboden en gevraagd,streek diksmuide,watsapp mogelijk,indien klik regelmatig mogelijk,eerst kennismaking,daarna afspreken  

hetero met fantasietjes
12 dagen
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gewillig mondje
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Asse. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10