Zoeken naar gevraagd

Uw zoekactie voor gevraagd leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
ey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen  
gisteren
David 57 jaar Antwerpen - Kasterlee
Wie maakt mujn fantasie waar
Ik vraag me af of ik hier 2 vriendinnen ( wel 18+ natuurlijk ) vind die het spannend zouden vinden om eens bij verzorgde en normaalgebouwde langs te komen . Ik verwacht zeker geen extreme dingen maar gewoon genieten van elkaar . Hygiene en discretie gevraagd en geboden . Vergoeding in onderling overleg .  
gisteren
Alexander 42 jaar Limburg - HASSELT
Enkel vanavond
Last minute is de agenda voor vanavond vrij. Ik wil graag even ontsnappen uit m'n drukke professionele leven, met jou? Discretie gevraagd en geboden. Ik heb alvast zin in een heerlijk potje ongecompliceerde sex. €300 cash voor jou! Mail je me, liefst met foto!  
Zakenman 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk kinky mateurhoertje heeft zin in ... en vergoeding.
Is er hier een kinky vrouw die lekker geil wordt bij de gedachte om zich als een amateurhoertje aan te bieden aan een oudere man? Heb je een pooier die je wil aanbieden dan mag dat natuurlijk ook en spreek ik met je pooier af. Je kikt op de gedachte om het hoertje uit te hangen, afspraken wat kan en wat niet worden gemaakt zoals met een hoertje, geen extremen gevraagd. Laat me ook weten hoeveel je wil verdienen als amateurtje. Ik ben benieuwd wie zich aanbiedt en wat je voorstel is.  
Mboy 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Paydate gezocht
Hallo zoek een sexdate met een vrouw Enkel gwn sex Kan ontvangen en verplaatsen Discretie gevraagd en geboden  
12 dagen
Dertiger 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kunnen we elkaar helpen?
Ik ben een sportieve dertiger uit Antwerpen met een goedbetaalde maar ook veel te drukke job. In deze fase van mijn leven heb ik geen tijd om een duurzame volwaardige relatie op te bouwen. Zoals elke gezonde mens heb ik af en toe wel nood om wat stoom af te laten. Misschien kunnen we elkaar helpen? Wat ik zoek: een avontuurlijke jonge goedlachse vrouw (28 of jonger) die goed in haar vel zit en ook ontzettend kan genieten van de leuke dingen des leven (wellness, massage, goed eten & drinken, uitstapjes... en knetterende seks) en die wel een extra centje (of andere cadeautjes) kan gebruiken. Ik zoek géén 'professional', wel een doodnormale vrouw voor wie een dergelijke regeling op dit moment van haar leven toevallig ook goed uitkomt. Stuur een berichtje (foto is leuk maar kan ook in een volgende fase) zodat we kunnen kijken of de spreekwoordelijke klik er is en welke concrete afspraken we met elkaar kunnen maken. 100% discretie gevraagd en gegarandeerd.  
13 dagen
Lovely 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Masseuse gevraagd voor haar
Ik zoek een vrouwelijke/masseuse om haar eens een ontspanningsmassage aan huis te geven. Leeftijd graag tussen 25 en 40 jaar , ervaring hebben bi-minded zijn is een pluspunt als er klik is mag je haar een hoogtepunt bezorgen. Graag foto en of beschrijving wie je bent liefst op een late namiddag of een avond. Mannen of koppels gelieve zich te weerhouden.  
18 dagen
Gewone man 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke ruimdenkende vrouw heeft zin?
Welke ruimdenkende (jonge) vrouw heeft zin om zich aan te bieden om zich ofwel uitgebreid te laten bekijken en betasten (rollenspel) ofwel een geile pijpdate (kkim) te geven en/of zich te laten neuken? Ook vrouw van koppel die voor een van deze zaken moet aanbieden is welkom. Date van een klein half uurtje kan, langer ook. Voor snelle afspraak graag je gegevens, je voorstel en gewenste vergoeding. Antwoord verzekerd, volledige discretie geboden en gevraagd.  
20 dagen
Cougar 41 jaar Limburg - Ham
Al lang op zoek ? Vandaag je geluksdag ?
Je bent een jonge slanke gast tussen de 25 en de 35 lengtes jong, opzoek naar een lekkere milf / cougar / buurvrouw waar je meermaals mee kan afspreken , jezelf kan zijn , samen geile avonturen beleven .... van soft , edging , massage , tantratechnieken , scenario, geen, soft bi , tot clubbezoek .... reageer met foto , je wensen en verlangens en wie weet ben jij de lucky one ... Ik zoek een iemand , die de real experience wilt ervaren, vergoeding gevraagd voor discretie, drama free and real experience, daten zonder zorgen .... de geen pro !!!  
21 dagen
Raphael 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Wie kan morgen ontvangen voor een leuke seksdate
Ik ben op zoek naar een leuke date voor morgennamiddag of 's avonds na 20 uur. In een straal van 30 km rond Antwerpen wil ik me gerust verplaatsen. Studente, alleenstaande mama, single maakt niet uit. Ik zoek een leuk moment met een toffe babbel met een aantrekkelijke vrouw die zin heeft in seks. Graag reageren met foto en hoeveel je wenst als vergoeding. Discretie gevraagd en geboden.  
  1   2