Zoeken naar girl*

Uw zoekactie voor girl* leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mike Wolf 51 jaar Antwerpen - Mortsel
Erotische mannenavond te Mortsel
Zaterdag 30 maart 2024 organiseren wij erotische spelletjesavond voor mannen (gay/bi/trav/T-girls) te Mortsel. Gratis. Ben zelf enorm liefhebber van T-girls. Groep van 6-12 personen van 35 tot 55 jaar. Reacties met minstens een foto van gezicht. Ik zal dan ook meer info en foto's sturen. Alvast welkom! Ook koppels. vr gr x openminded koppel  

Erotische mannenavond te Mortsel
Cd tje 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vaste pik gezocht om welelijks af te zuigen
Hallo ben cd man die verzot is op het dragen van sexy dameslingerie. Ik kom de laatste tijd ook enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouwtje te zijn en zoek daarom een sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. Zoek iemand met een gladde forse pik. wie wil op mij komen geilen en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik voor...ook cd s trafjes t girls welkom...Meer kan eventueel ook na meerdere afspraakjes.  
Sissy girl 31 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Sissy
Hey. Ik heb nood aan intimiteit met een man. Ben je 30+, mannelijk voorkomen en vriendelijk. Dan heb ik interesse. Het is nog een beetje uitzoeken wat ik wil, nog niet echt ervaring mee. Maar ik voel me wel helemaal sissy en vrouwelijk.  

Sissy
20 dagen
Geil trafje 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vaste pik gezocht om wekelijks af te zuigen
Hallo, ben een trafje, verzot van nylons, lingerie en naaldhakjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook cd s trafjes t girls,.... welkom. Respect hygiëne en discretie moeten zeker gegarandeerd zijn.