Zoeken naar graag

Uw zoekactie voor graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bottom sletje 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje zoekt BBC
Gewillig bottom sletje zoekt een BBC om lekker te pijpen en om me diep en hard te neuken. Neuken met condoom, maar wil graag jou zaad slikken. Ben 30/1m76/92kg, heb kort bruin haar en een baard. Ontvang in Wilrijk  
gisteren
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
pijpen
70j volslank zoekt bi/hetero senioren (65 tot 80+) die graag afgezogen worden. Niet roker, geen baard, intiem geschoren hoeft niet maar eikel moet wel bloot kunnen. jij mag passief blijven terwijl ik je lik en zuig. Graag reactie met je stats. Ik kan ontvangen.  
gisteren
Eva 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Gezocht echte top man
Hallo heren, Is er iemand die openstaat voor een langere date? Geen vluggertje in het bos. Een date die draait rond discretie, anonimiteit, controle, dominantie. Ik wens in de rol te kruipen van een bang onervaren meisje dat zich machteloos in een kamer bevind met een hunkerende man die graag de leiding neemt. Die geniet van macht en controle en de date naar zijn hand zet. Iemand die op mij komt liggen en me laat kreunen onder zijn gewicht en kracht, die mij machteloos neer houd en penetreert maar ook mij op zijn schoot leid en me dwingt hem te bereiden. Ik zoek niet iemand die zich graag passief laat verwennen maar iemand die geleid door zijn mannelijkheid graag de touwtjes in handen heeft. Graag een uitgebreide date op een comfortabele locatie, meerdere standjes en uitgebreid spannend spel en voorbereiding. Ik onder jouw controle, geblinddoekt en volledig anoniem in vrouwenkleding. 1m76 normaal tot slank gebouwd, 70kg. Opgelet, ben geen echte tv of geloofwaardige vrouw.  
Manolie 29 jaar Antwerpen - Kapellen
TOP zoekt BOT, ik verplaats
Hey! Ik ben een Top die opzoek is naar een discrete date, iemand die me kan ontvangen. Ik ben opzoek naar iemand die me wil verwennen en/of een lekker kaal kontje in de aanbieding heeft! Ikzelf altijd proper en geschoren, u graag hetzelfde. Wie doet me een leuk geil voorstel? Reageren met foto aub, anders geen reactie  

TOP zoekt BOT, ik verplaats
gisteren
28j onderdanig 28 jaar Limburg - Maasmechelen
28J onderdanig
Opzoek naar iemand die me kan ontvangen en me wilt onderzoeken zoals vroeger op school, ik kom binnen kleed me volledig uit of tot men boxer, u meet en weegt mij, controleert mijn buik en rug, dan kom ik voor u staan en inspecteert u mijn penis en balzak en moet ik een urine- en/of spermastaal produceren, ben 28j 1m82 84kg intiem behaard(mag u scheren), u bent 40+,ook in voor date waarbij ik naakt als slaafje rondloop en u mij betast en dingen beveelt te doen zoals jou zuigen of mezelf onderplassen andere voorstellen welkom, graag reactie met wat u wilt doen  
gisteren
AnoBi 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welke jongeman op de as Gent - Brussel wil zich eens laten pijpen?
Ik rijd vanavond rond 22-23 uur van Gent naar Brussel en zoek een slanke kerel tussen 20 en 35 die me kan ontvangen of die een discrete plaats kent op de as Gent - Wetteren - Aalst - Asse - Brussel. Ik kan ook wat omrijden, en wil graag eens pijpen in alle discretie. Ik verwacht niks terug van jou. Graag reageren met leeftijd en locatie. Tot vanavond?  
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag beperkte tijd vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
gisteren
Hot bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Morgen zondag naar sauna nauthilus avelgem
Hoi, morgen namiddag zou ik nog eens naar sauna nauthilus gaan in Avelgem. Ben 2 wekengeleden op zondag ook geweest en ben er toen lekker geneukt geweest door een versa gast met lekkere geile lul met prins albert, was zalig en smaakt naar meer. Zou dus nu zondag terug willen gaan en dit keer in een grotere kamer met de deur open zodat er meerdere tops/versas kunnen meedoen. Ik pijp graag en laat me graag neuken, hoe langer hoe liever. Ik zal er zijn rond 14u en blijf tot 17u. Je kan me vinden op de bank in het cinema zaaltje waar ik in de hoek achter gordijn zal zitten te spelen met mezelf. Stats 46/180/86/16*4. Interesse? Spreek me aan of speel met mijn lul 😉 Hopelijk tot zondag en meerdere gegadigden.  
gisteren
Eric 51 jaar Limburg - Lanaken
Handjob tot spuiten
Wie wil er graag een handjob. Rukken tot het eruit gutst. Je moet kunnen ontvangen of car outdoor. Leeftijd geen belang. Hygiëne is nummer 1. Hoor het graag.  
gisteren
Bi kontje 40 jaar Limburg - Beringen
Sexclub
Wie gaat eens graag mee met deze 40j bi naar een club. Mag een vrouw man koppel trans zijn maakt niet we zijn allemaal mensen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10