Zoeken naar graag

Uw zoekactie voor graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Kleiner besneden en gesteriliseerd piemelke
Zoek hetero, bi of cuckold koppelke om te genieten. Liefst op regelmatige basis. Ik kan ontvangen. Geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto.  

Kleiner besneden en gesteriliseerd piemelke
Rik 67 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ík zoek een koppel
Hallo ik ben man en zoek koppel om lekker te genieten Van de mooie dingen van leven, ik hou van een goed gesprek en lekker lang vrijen wil je me beter leren kennen dan hoor ik het graag, Groetjes rik  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Respectvol speelkameraadje
Hoi hoi! Ik ben een slanke, sportieve man van 33 uit de regio Gent (maar kan makkelijk verplaatsen). Ik zou héél graag in contact komen met een openminded koppel dat er graag een speelkameraadje bij wil. Respect en discretie staan voorop. Ik zou graag worden betrokken bij jullie wensen en fantasietjes en die op ons eigen tempo helpen waarmaken. Ik heb zelf heel wat ideetjes voor leuke scenario's voor fun met 3, maar ik hoor ook graag jullie suggesties. Bi-schierig, maar da's geen must voor deze date. Stuur je een berichtje (graag met foto)? Misschien tot snel?  

Respectvol speelkameraadje
subje 46 jaar Limburg - Beringen
Kinky en pervers koppel gezocht...
Hoi allemaal. Ik ben een 46j onderdanige bi man uit Beringen. m87 mannelijk alternatief type met kort geschoren kopke kort verzorgd ringbaardje en lichaam getrimd of geschoren op de juiste plaatsen. Heb een klein buikje van het goede leven en voorzien van een mooi speeltje van ongeveer 17/4 besneden geschoren en gepiercd. Ik zou graag de vaste onderdanige huisvriend willen zijn van een kinky dominant en ietswat pervers kppl. Ik ben vrijgezel, woon alleen en kan me verplaatsen en evt ontvangen. Zeer veel is mogelijk, heb weinig taboe's behalve de gekende extremen zoals naalden, blijvende letsels, dieren enz....Voor de rest ben ik zeer anaalgeil, hou ik van plas spelletjes, sta ik open voor bdsm alsook te gebruiken in groepsverband. Hebben jullie vragen of interesse dan hoor ik je graag. Mvg jullie subje.  

Kinky en pervers koppel gezocht...
Fijnproever 54 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Kleine borstjes gezocht
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan de lady kleine stevige borstjes heeft. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Niet op zoek naar extremen maar aangenaam ondeugend doen, eventueel gewaagde fotografie, maar vooral genieten en bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde prille vijftiger uit de regio Brugge, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust .. ik kan verplaatsen en ontvangen.  
ckfck 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
cuckolding
Fitte en deftige heer zou zich graag verdiepen in cuckolding en dus ook in jouw vrouw. Stijlvol, discreet, hygienisch, alles aanwezig. Geen ervaring hiermee maar prikkelt enorm. Ik kan ruim verplaatsen of zoek een locatie. Geen leeftijdsvereisten, just be kinky  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Verwen koppels van kop tot teen
Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin om elkaar lekker te verwennen?  

Verwen koppels van kop tot teen
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
6 Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Plezier met 43 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Welke 2 vriendinnen
Hallo dames.Welke 2 vriendinnen willen eens een afspraak met mij? Ik zou graag deze ervaring eens mee maken.Ik ben geen veel dater en hygiëne verzekerd! Jullie zijn in goede handen, ik weet hoe je een vrouw moet verwennen.Wees niet verlegen en laat iets van jullie horen.  
Ludo 53 jaar Antwerpen - Edegem
Welk jong koppeltje is eind mei in Mallorca en wil daten?
Welke jong koppeltje is eind mei in Mallorca en zoekt wat fun. We spreken af en drinken iets een leuke babbel en een hete sex date. Dit alles veilig en safe met respect voor elkaar prive leven. Gewoon een leuke vakantie liefde. Lekkere hevige sexdate. Trio date waar meisje centraal staat! We doen geen extreme of onveilige zaken. Interesse reageer dan snel om alles te bespreken, stel je even voor en natuurlijk jou voorstel. Graag reactie met een leuke foto. Je zal er geen spijt van krijgen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10