Zoeken naar graag

Uw zoekactie voor graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Voetverwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme scheerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Slaafje 29 jaar Antwerpen - Berchem
Zoekt meester voor deze nacht!
Ik ben een jongeman van 29 jaar die weinig ervaring heeft in het bdsm verhaal. Ik kick al enig tijd op de vernedering en machteloos te zijn. Iemand die met een voorstel komt en die kan ontvangen? Graag ook vertellen wat je zou willen doen.  

Zoekt meester voor deze nacht!
gisteren
Rijpere man 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft biman zoekt jonger maatje
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, liefst voor regelmatig en vast. Ben jij oraal onderdanig? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
Pat 49 jaar Antwerpen - Turnhout
2 geile kerels voor MMV of met koppel MMMV
Wij zoeken voor een namiddagspel een geile verzorgde dame tot max 45 voor een lekkere trio met haar, beffen, likken, safe neuken,tietjes likken, eventueel fist met haar maar geen must Ofwel een koppel MV voor een geile gangbang met 4, vrouwgericht.. Wij 49 192/75 gbbs slank sporty kort donker haar, 36/194/74 gbbs slank sporty kort bruin haar, beiden verzorgd en safe.Graag reactie met stats en zeker bodypics, de 49 jarige kan ontvangen in Turnhout, verplaatsen regio Geel, Herentals en Turnhout  

2 geile kerels voor MMV of met koppel MMMV
annie 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor Meester of Meesteres.
annie, cd-trav… sub, 53j. 176cm, 82kg, on ervaren, komt graag in contact met een Meester of Meesteres. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het psychische aspect. Trefwoorden: mindplay, vrijheidsbelemmering, boeien, touw, inpakken met folie, training in onderdanigheid, discipline, houding, gedrag, regels, dresscode, etc. Ik sta voor veel open, er is veel bespreekbaar. Dit online gericht, bv. skype, etc. Daten doe ik normaal niet, maar is bespreekbaar bij goede klik. Ik heb een visuele handicap, ik ben zeer zwaar slechtziend en heb daardoor mijn beperkingen. Groetjes annie.  

Voor Meester of Meesteres.
BiBottom 62 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Soft BDSM
Ik ben senior bi en Bottom ,soms crossdresser,geen trav, dus geen pruik of make up of heels, ik heb een korte snor,ik draag graag lingerie met eventueel kort kleedje of kort rokje, kan ook wel puur natuur voor wie dat wil,niet roker,62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal,ik laat mij graag doen door 55+, graag soft bdsm, veel kan en mag, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Soft BDSM
gisteren
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige
je kan me ontvangen en zit geblinddoekt met je kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom en je afruk tot je spuit. je wil mijn handelingen onderdanig ondergaan en je bent geil, proper en discreet en je hebt een mooie flinke rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het meevalt kan het voor meerdere keren. kandidaten graag een voorsmaakje (gezichtsloze foto) van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
gisteren
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
ALL - IN slavin gezocht om VOLLEDIG opgebruikt te worden !!
Ik zoek een TOTAALslet”, die door deze Meester kan gebruikt, misbruikt en opgebruikt worden. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, milking, fetishes (plassen en beplast worden, voetjesfetish …), pis, spuug, sperm en, squirtvocht slikken, keelneuken, masturbatie, exhibitionisme, tongzoenen en beffen (hmm), facesitting, dienen, BDSM, SM, electro, orale/vaginale/anale seks in diverse posities, doggy style, rapeplay, “bewerken” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- cunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, punishment corner, …. Ik heb attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen !! zijn prioritair. Ik zoek ENKEL een SLAVIN (GEEN man …). Dit is een eerlijke oproep. Reactie + foto(‘s)! GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en parfum. Je hebt een hoge pijngrens en zéér slaafse zelfdunk. En je wordt graag extreem verne  
gisteren
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Corrigerende spanking
U ziet uw vrouw dolgraag... maar u wordt wanhopig van een ongepast gedrag dat zij blijft vertonen? Kan ze het bvb niet laten te flirten met andere mannen, betaalt u zich blauw aan haar verkeersboetes of shopverslaving, is ze een onverbeterlijke neuspeuteraar of nagelbijter? Ik ben een gediplomeerd psycholoog die u graag verder helpt om haar op het rechte pad te krijgen, door haar eerst verbaal te confronteren met haar onaanvaardbaar gedrag, gevolgd door een grondige (maar niet extreme) spanking tot ze een gloeiend rood achterwerk heeft (maar geen striemen of kneuzingen) Bij extreme weerspannigheid gebruik ik wel bondage en/of gag, en eindigt de spanking pas wanneer ze een zelfvernederende opdracht met overtuiging uitvoert. Na de spanking gaat ze nog even in de hoek staan met haar handen op haar hoofd, zodat de geleerde les goed kan inzinken, terwijl wij nog wat napraten. Ook vrouwen die hulp zoeken voor het onaanvaardbaar gedrag van hun echtgenoot mogen reageren.  
gisteren
Geert 54 jaar Antwerpen - Geel
Zoek dame
Hey Ben 54 jarige man zoek een dame die dol graag in haar kontje laat neuken liefst oudere die kan ontvangen of ergens afspreken ik kan niet ontvangen ik sta voor veel open hoop snel op een reactie geen fake aub ik ben dat ook niet  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10