Zoeken naar grote

Uw zoekactie voor grote leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
herve 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
pijpen en rimmen
ben geilebiman en zoek voor morgen jongeregast om hem tepijpen en sap te slikken ,meer kan ook graag een xl met dikke grote eiken mail me aub vg  
24 dagen
Kris 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijplul gezocht
Ik zoek een onbesneden man die zich graag regelmatig laat pijpen. In de regio Leuven, Aarschot, Brussel, Antwerpen. Ik kan ontvangen in Leuven. Jij bent rond mijn leeftijd (tot ongeveer 47 jaar), met gewone of grote penis ;-) Ongewassen lul is een grote plus (enkel penis, paar dagen). Ik ben 1m69, 57 kg, 38 jaar. Gloryhole kan. Tot binnenkort!  
Bi bottem 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy gezocht
Daddy gezocht om lekker te verwennen. Bij voorkeur grote man, fors voorzien mag zeker. Als je tongzoent en rimt maak je me helemaal wild en word ik een echte slet. Alles safe, reactie met voorstel en foto krijgen reactie trgX  

Daddy gezocht
25 dagen
Michiel 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Verslaafd aan lekkere lullen
Ik ben een man verslaafd aan lullen en ik kan er geen weerstand meer aan bieden. Ik wil grote pikken zien, voelen, likken, er door gebruikt worden... Iemand advies of een aanbod om hier mee om te gaan?  
zoekt rijper 50+ 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor deze namiddag / avond .
Hoi,ik ben een 41 jarige man,op zoek naar een rijpere man die graag vandaag heerlijk oraal verwend wil worden.Ik ben zeer hygiënisch en zeer discreet,wat ik ook verwacht.Ik kan heel makkelijk ontvangen,met porno op tv.Eventueel verplaatsen kan ook.Geen vluggertjes,zonder tijdsdruk.Wie heeft zin?Fakers zich onthouden.Pikfoto altijd meegenomen.Zou eens een hele grote willen verwennen,maar dat is geen vereiste.  

Zachte rijpere man gezocht voor deze namiddag / avond .
25 dagen
Thomas 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy
Ik ben opzoek naar een oudere man die mijn bikantje wil leren ontdekken. Graag zou ik als slet behandelt worden en u klaar pijpen. Dat je met mijn kontje speelt en bij een juiste klik mijn kontje ontmaagd. Mijn stats zijn man 1m62 75. Indien u lingerie zoals een string hebt om mij als een slet te kleden is dat een grote plus. Ik kan niet ontvangen  
25 dagen
marco 52 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
XL fluit voor te pijpen gezocht
Ik ben op zoek naar een grote stijve fluit in de regio Ternat - Bxl die zich gewillig wil laten leegpijpen. Je bent in het bezit van een grote/lange/dikke fluit en je bent zeer verzorgd. Heb jij een XL formaat in je broek en mag ik daarvan proeven?  
GLORYHOLE4(X)XLS 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gloryhole antwerpen centrum
wil graag mijn deepthroat talenten laten voelen aan groot geschapen mannen. 100% anoniem dus perfect voor heteros en bi-mannen. Enkel groot geschapen dus stuur dickpic anders spreken we niet af. Ontvang regio grote markt te Antwerpen.  

Gloryhole antwerpen centrum
20 cm en dik 28 jaar Antwerpen - Kapellen
Lick my balls, suck my cock and swallow my seed.
20 cm. Grote, gespierde kerel. Ik zoek iemand onderdanig om me vandaag nog te zuigen. Enkel reageren als je ook mijn zaad slikt. Kleiner, jonger en/of femboy heeft voorkeur maar is geen 'must'. Ik ontvang enkel.  

Lick my balls, suck my cock and swallow my seed.
zoekt rijper 50+ 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor nu , deze namiddag / avond .
Hoi,ik ben een 41 jarige man,op zoek naar een man om heerlijk oraal te verwennen.Ik ben single en kan makkelijk ontvangen of eventueel verplaatsen tot laat in de avond.Ik zoek een discrete en hygiënische man 50+.Heel rijp is zeer ok +60 ,alsook buikje of bril.Zou graag eens een mooie grote paal verwennen,maar dit is geen vereiste.Fakers en droog geilers mogen zich onthouden.Indien klik kan het voor zeer regelmatig.Foto van speeltje is altijd fijn meegenomen.  

Zachte rijpere man gezocht voor nu , deze namiddag / avond .
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10