Zoeken naar hard

Uw zoekactie voor hard leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zoek top 27 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Passieve bottom op zoek naar actieve top die me neukt, ik ontvang te melsele
Ik ben een passieve bottom die geneukt wil worden. Bij aankomst open ik de deur en wacht naakt op je op handen en knieën, je maakt hem hard en neukt me tot je klaarkomt en weer weg. Ik kan ontvangen vannacht in mijn appartement te Melsele. Liefst niet ouder dan 36.  

Passieve bottom op zoek naar actieve top die me neukt, ik ontvang te melsele
zoekt 37 jaar West-Vlaanderen - Gistel
dikkerdje doekt
Heren, ik zoek een vaste daddy/meester die graag dikkerds heeft en er geil van wordt, iemand die ik als vaste vriend af en toe eens mag komen zijn ballen legen in mijn mond of slettenkont, jij mag zeker passief blijven, zaad dumpen en mij weg sturen, geen gekus of tongen. ik zoek het liefst een oudere heer, regio Gistel/oudenburg/zandvoorde, jij MOET kunnen ontvangen, en graag normaal tot klein geschapen, lichaamsbouw geen echt voorkeur, wel graag fris gewassen en hygienisch. ikzelf ben een 30er, dik, hygienisch, onderdanig, crossdreser/trav met pruik/schmink/lingerie, sta voor veel open. ik houd wel van sissy/slaaf spelen, maar geen hardhandigheden. graag als je dat ziet zitten, dus geen eenmalig gedoe, een reactie met meer dan 20 woorden, ontvangen is een must, foto is altijd leuk ik kijk ook in de winkel wat ik in mijn mond stop maar geen verplichting.  

dikkerdje doekt
31 dagen
Pat 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fun avond
Wij zoek mannelijk top voor fun vanavond .wij pijp heel graag en hard geneukt worden ontv discreet.  
31 dagen
Seppe 28 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Wie wilt me hard neuken vandaag of bdsm
Iemand hier die me hard kan neuken of aan NDSM doet sta super geil veel kan Liefst ouder 50+  
31 dagen
Pijp 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Alleen thuis
Lig nu geil in mijn bed af te trekken en een dildo in mijn kont. Welke dominante top zou eens kunnen langskomen om mij goed hard te neuken. Ik sta voor veel open, black en arab ook welkom  
31 dagen
Bottom 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom wil geneukt worden
Geile bottom zoekt een top om te pijpen en die me wil neuken vanavond. Ben 30 met kort haar en baard met een normale lichaamsbouw. Neuken is safe. Ontvang in Wilrijk. Wie mag ik lekker hard pijpen en wil zijn lul in mijn kontje duwen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9