Zoeken naar hebben

Uw zoekactie voor hebben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Leuke vrouw die graag masseert voor 4-handenmassage aan knappe man
Af en toe komt er bij mij een 100% heteroman om zich te laten masseren. Het is een volledige lichaamsmassage van ongeveer een uur, toewerkend naar een manuele happy ending. Zijn ultieme droom is een 4-handenmassage met 2 mannelijke en 2 vrouwelijke handen. Ik zoek dus voor hem een vrouw die samen met mij wil masseren tot hij klaarkomt, maar verder geen seksuele handelingen. Er wordt niet gepijpt en/of geneukt. Ik verzeker je : Hij is de moeite, 39 jaar en zeer sportief, gespierd en slank gebouwd. Er is geen sprake van seks. Enkel masseren en een beetje ondeugend teasen misschien. Wij ontvangen discreet en in stijl. Bij interesse spreken wij, de 2 masseurs, het liefst al op voorhand eens af bij mij thuis of op neutraal terrein bij een koffie. Wij zijn beiden zeer verzorgd, hoger opgeleid en discreet. Mocht je vragen hebben, ik beantwoord ze met plezier.  
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Diest
lieve 65+er gezocht
Dag dames , hebben jullie ook Hotel Romantiek op tv gezien? Ik zou graag in contact komen met stijlvolle en deftige 65+ er om fijne intense momenten te beleven waar we beiden ons kunnen in vinden. Hou je ook van kunst, gastronomie, wellness/sauna en gesprekken op niveau....dan zijn we misschien een match. Zelf ben ik 58 jaar , sportief, zakenman en universitair geschoold. Graag ernstige reacties!  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag dame, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Mats 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke "friend with benefits" gezocht
Misschien meteen met de deur in huis vallen. Ik zoek hier een “friend with benefits” of minnares. Zo, dat heeft het voordeel van de duidelijkheid. Ik zit al jaren in een relatie die me grotendeels bevalt, maar die op seksueel gebied jammer genoeg doodgebloed is. Ondanks verwoede pogingen om er iets aan te doen is er geen beterschap. En ik hou iets teveel van seks om helemaal zonder door het leven te gaan. Vandaar mijn poging hier. Wat zoek ik? Een vrouw die zich herkent in mijn situatie of die gewoon zin heeft in leuke, vrijblijvende dates. Ik zoek niets speciaals, gewoon af en toe afspreken, leuke seks hebben, waarbij genieten en ontspannen centraal staan. Een persoonlijke klik zou ook leuk zijn, want een leuke babbel is ook zeker welkom. Ik zoek niet meteen een specifiek type, of iemand van een bepaalde leeftijd, gewoon een leuke dame die zin heeft om af en toe te daten. Zelf ben ik een leuke, vrij knappe man uit Gent, hoger opgeleid met een leuke babbel.  
Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
blowjob of meer
Ik zoek een meid (18-30 jaar) die me vanavond of komende dagen wil pijpen of eventueel seks wil hebben in Brugge of in de buurt.  

blowjob of meer
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Op zoek naar alleenstaande/getrouwde/gebonden vrouw
Knappe man 47 jaar jong 1m83 80kg sportief en bruin haar, op zoek naar leuke discrete date met vrouw (mag ook gebonden vrouw zijn). Hou van een leuke babbel, kussen, strelen & zoenen. Geen snelle toestanden enkel genieten en de passie haar werk laten doen. Kernwoorden hygiëne - respect - discretie Mocht je interesse hebben geef gerust een seintje....Steeds Reply  
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Met medeweten
Opzoek met medeweten van men vrouw naar een fbw Iemand ruimdenkend en kinky ingesteld Bedoeling is dat de vrouw hier toekijkt hoe wij sex hebben Je word van kop tot teen verwent en niet vlug vlug en klaar Sex is wel safe voor de rest mag en kan veel Uiteraard binnen elkaars grenzen die worden gerespecteerd Neem graag de touwen in handen en weet hoe dit te doen Is je nieuwsgierigheid gewekt dan horen we je graag Vrouw blijft passief tenzij je het anders wil Wij ontvang zeer vlot en discreet Tot binnenkort  

Met medeweten
Paar vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk single of gehuwd vrwtje tss 40-55 wil eens dr 2,3 of 4 vrienden discr bij mij geneukt worden
Welk lief vrouwtje tussen 40 en 55 jr wil eens graag bij mij thuis heel discreet door een paar jongere vrienden tussen 45 en 52 goed geneukt worden. Het aantal bepaal je zelf. Zijn goedgeschapen mannen die lang kunnen presteren alsook meermaals. Zowel voor single of gehuwde vrouwtjes die dat eens heel discreet willen beleven. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Makkelijkst gaat overdag maar soms ook 's avonds. Laat maar horen als je er interesse voor hebt. Hygiëne, discretie en genot dus voor 100% verzekerd  
Verwenner 33 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Maatje meer
Ik heb een zwak voor dames met een maatje meer. Zijn hier toevallig vrouwen met wat pak aan die zijn hebben om uitvoerig verwend te worden. Een uitgebreide massage, waarbij ik echt mijn tijd neem. Deze laten overvloeien naar een ero-massage, waarbij ik dan zachtjes de binnenkant van je dijen kus, om uiteindelijk je intiemste plekje te likken. Heb je zin om te genieten tot je klaarkomt? Dan kan ik je daarbij helpen. Leeftijd maakt niet uit, hygiëne en een verzorgd voorkomen wel. Zelf ben ik hoger opgeleid, niet roker, slank gebouwd, intiem getrimd en normaal geschapen. In bijlage alvast een voorsmaakje.  

Maatje meer
bartie 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
is hier een dame 70+ aanwezig?
Deze m 46j, uit het waasland, 1m84 80kg,mag er best zijn, en ja zoek naar die speld in een hooiberg : een dame 70+ die nog wil genieten van erotiek. Dan wil ik je graag leren kennen. Niks moet alles mag met het nodige respect & discretie uiteraard. En ja heb wel wat ervaring met dames die ouder zijn. Kan goed zoenen en knuffelen. Zegt dit je wat? dan hoor ik graag iets van je. Ik heb een wagen dus afstand maakt niet zo veel uit, je moet er iets voor over hebben he. Geen fakers weg ermee. warme groeten Bartie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10