Zoeken naar hebben

Uw zoekactie voor hebben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Jon 24 jaar Antwerpen - Meerhout
Medisch onderzoek
ik ben een jonge gast van 24 die graag nog eens onderworpen wordt aan een medisch onderzoek door een koppel jullie zijn dan dokter en verpleegster en onderzoeken alles van mij als alles goed gekeurd is en jullie hebben zin doen we nog een trio ik zou wel graag tijdens het onderzoek ergens de borsten van de verpleegster betasten moesten jullie nog vragen of intresse hebben mail me maar willen jullie eerst een foto zien stuur dan ook maar een mailtje  
Hornyboy 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ik verlang naar jullie
Ik ben jonge man verzorgd hygiene en mooi penis van 18cm. ik ben hoogopgeleid en zelfstandig. Ik ben heel openmind niks moet veel mag zolang we er allemaal van genieten en ik heb bi kantje tenzij je het wenst. We gaan go with flow en alle los. Zijn hier koppels die fantasie hebben of hun eerste keer kunnen gerust sturen. Tot snelxxx Aub geen fakers en als je niet wilt afspreken houd me niet bezig.  

Ik verlang naar jullie
Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Vandaag maandag
Hallo Zijn er soms leuke koppels of vkes die net als ik vandaag een vrij dagje hebben en op zoek zijn naar wat spanning ? Ik ben een slanke en zeer nette gast met interesse, 46 , 1.80 , 73 , 20/5 geschoren en absoluut niet fake. Ik verplaats mij zeer makkelijk en sta open voor alle voorstellen. Wie heeft interesse ? Grtjs  

Vandaag maandag
Johan 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent zich hierin. Lees even de adv
Je bent een nette huisvrouw. Met een drukke baan en druk gezin. Je man heeft een druk bestaan. In jullie leven is er weinig tijd voor sex. Als er al sex is dan het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt paar uur geile sex tot je meerdere orgasmes hebt gehad. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Niemand komt dit te weten. We spreken regelmatig af, hebben uren geile sex. Waarin al je wensen worden waar gemaakt. En erna ga je naar huis en ben je weer die nette huis vrouw. Wie is real en wie durft reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier.  

Welke vrouw herkent zich hierin. Lees even de adv
14 dagen
Koen 52 jaar Limburg - Sint-Truiden 0475759408
Locatie aangeboden vanavond
Hallo, graag wil ik vanavond een heteroflexibel of bikoppel, de kans geven om zich bij mij thuis te komen uitleven. Zelf kijk ik discreet toe. Het zou fijn zijn om wat verloren handjes en mondjes bij elkaar te hebben. Jullie worden ontvangen in een verzorgde omgeving, door een vlotte man, 52j m85 96 kg. Wie zend er me een leuke mail, sms of WhatsApp? Met jullie voorstellen en verwachtingen.  
14 dagen
SusAntigoon 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geweldige huisvriend zoekt geweldig koppel
Je kan mij gerust een doorzetter noemen, want ik blij zoeken tot ik precies vind wat ik zoek. Dat ideale koppel die plek hebben voor die ene speciale aanvulling. Een discrete huisvriend. Een koppel die helemaal gericht zijn op haar genot en haar vrijheid om daarvan te genieten. Een koppel dat met 3 wil spelen, maar waar zij ook vrij is om mij alleen te ontvangen. Liefst kom ik goed overeen met de man want samen met hem plannen of door hem gecoached worden om haar in nog hogere sferen te krijgen lijk mij magisch. Uiterlijk is belangrijk, maar nog meer belang hecht ik aan jullie innerlijk. Daarom zoek ik geen fotomodellen. Ik ben zelf ook geen fotomodel, maar wel een knappe blonde man van 1m95 met een grappig kantje en een heel groot hart. Hopelijk kan in eindelijk eens dat discreet/passioneel/kinky/... nest vinden waar ik al zo lang naar zoek. Als jullie hart ook een sprong maakt bij dit te lezen, schrijf mij dan zeer snel. Zeer lange zwoele zoen, Sus.  
15 dagen
Voyeur 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vanavond voyeur bij koppel xx
Hey, Ik ben opzoek deze avond naar een koppel waar ik voyeur mag zijn. Ik zou het erg opwindend vinden om te kijken naar hoe jullie seks hebben. Ik vind het heerlijk om te zien hoe jullie van elkaar genieten, kussen, strelen... jullie zijn een koppeltje dat graag eens bekeken wil worden. Mocht je zelf leuke ideetjes hebben, laat ze gerust horen. Stuur alvast en vertel mij wat jullie zoeken... Tot binnenkort xx  
Stud 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge man zoekt koppel
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Jonge man zoekt koppel
15 dagen
Paar vrienden 56 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoeken koppel tss 45-55 jr waarvan het vrwtje graag pr extra mannen wil. Kan heel discr bij mij thui
Zoeken dus een koppel tss 45 en 55 jr waarvan het vrouwtje graag extra mannen wil. Het aantal bepalen julliel zelf, 2, 3 of 4. Zijn goedgeschapen mannen die lang kunnen presteren alsook meerdere malen. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Makkelijkst gaat overdag maar soms ook 's avonds. Laat maar horen als jullie daar interesse in hebben. Om fakers uit te sluiten vraag ik wel om met mekaar eens te bellen wanneer het jullie past. Hygiëne en discretie voor 100% verzekerd.  
15 dagen
Sammy 26 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Jonge man zoekt
Hey, Ik ben een jonge man van 25 jaar, blond met blauw ogen van 1.69m en 66kg. Ik heb 23cm in mijn broek. Ik zoek een koppel of een vrouw om nieuwe dingen te beleven. Laat maar iets weten als jullie interesse hebben  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10