Zoeken naar hebben

Uw zoekactie voor hebben leverde 59 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
N&s 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Ruimdenkend onervaren nieuwsgierig
hey wij zijn een jong koppel m32 v28 we zijn opzoek naar een koppel om een vriendschap op te bouwen in de zin van samen een avondje stappen ofzo hoe de avond eindigt dat kan alle kanten op voor ons we staan voor alles open en willen ook wel alles proberen dit is dan ook niet de bedoeling om eenmalig te doen we hebben hiermee nog geen ervaring daarom zoeken we dan ook niet eender welk koppel voor snel eens wat te doen we zijn eerder van de rustige aanpak laat ons zeggen spreekt dit jullie aan laat zeker wat weten wie jullie zijn wat jullie willen of net niet willen Foto is pluspunt ;) Niet ouder dan 35  
25 dagen
Koppel Schoten 54 jaar Antwerpen - Schoten
Koppel zoekt koppel voor fwb
Wij zijn een koppel uit Schoten en zijn op zoek naar een koppel uit de omgeving voor een langdurige fwb waarbij het erotische zeker de rode draad is. Hij 58,hetero, zij 54,licht bi, beiden met niveau en normaal gebouwd voor onze leeftijd. We willen dus graag kennis maken met een koppel voor regelmatige contacten waarbij genot met 4 op de eerste plaats komt. We kunnen zelf helaas niet ontvangen, maar wel verplaatsen en ook clubbezoek behoort wat ons betreft tot de mogelijkheden. Als jullie dezelfde interesses hebben, dan hopen we dat jullie contact met ons zullen opnemen.  
Ontdekkertjes 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Laatste vrij weekend, plezier met 4 gezocht, dame 100% bi
Maandag staat er een operatie op de planning, daarom zoeken we vanavond nog een leuke date met een al even leuk koppel waar de dame liefst ook 100% bi is. Hier m49 hetero maar schrikt niet van een verloren handje, v50 en 100% bi. Gelieve geen probleem te hebben met een volslanke dame die van aanpakken weet, zowel man als vrouw. Man heeft een baardje, dus zij die daar als de dood voor zijn, gelieve ook te onthouden (gaat echt niet afgeschoren worden voor 1 nachtje plezier). Voor de rest zijn we gemakkelijke mensen en hebben niet teveel eisen. Liefst een koppel tss 30 en max65, uit de regio is altijd handig, ook kunnen ontvangen is een plus. Reageren met duidelijke gezichtsfoto en meer dan voldoende info graag. De mails die niet beantwoorden aan onze oproep, gaan sowieso niet beantwoord worden. Groetjes en mss tot vanavond.  

Laatste vrij weekend, plezier met 4 gezocht, dame 100% bi
V&S 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Morgenavond geil
Kort en bondig… wij hebben reeds afgesproken, maar wensen nu pr in dezelfde kamer te beleven. Dit zonder veel gepraat, wel rechttoe rechtaan. V is 43, bi-geil met mooie c-cup. S is 47, slank en hetero. Staan voor veel open, maar concreet. Bij interesse, graag foto. Contact via v v om zekerheid te hebben, V&S  

Morgenavond geil
26 dagen
Wacko-D 41 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zaterdagavond
Hey koppels wij zijn nog eens opzoek naar een wilde avond vol geile dingen dus bij deze kijken wij uit naar een koppel die zin hebben in zo een avond alles kan en mag zolang iedereen het maar naar zijn zin heeft v is volslank 45j en heel geil m is normaal gebouwd en 41j hier een daar hebben wij welwat tattoos maar voor de rest zijn wij heel normaal en houden van lachen en fun maken bij interesse laat gerust een mailtje achter en zo kunnen wij foto delen en bij klik is het prijs  
26 dagen
Wij 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar tof koppel doeners voor vanavond
Voor vanavond zijn we op zoek naar een tof koppel voor full pr. Liefst echte doeners en geen praters. Pr in dezelfde ruimte geniet onze voorkeur. Wijzelf zijn 38 (m) en 34 (v) en hebben een normale lichaamsbouw. Respect, hygiëne en discretie zijn enorm belangrijk. Graag enkel reageren met foto en indien jullie vanavond vrij zijn. Hopelijk tot hoors.  
26 dagen
Jong koppel A&L 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jong koppel op zoek naar spanning!
Hey jullie! Wij zijn een jong koppel van 20 en 24, met enorme lust in bed! Zelf hebben we nog niet extreem veel ervaring, maar zijn graag op zoek naar een ander koppel twintigers/dertigers. Voor ons kan van alles, gaande van heel soft tot wie weet waar ;) Belangrijk voor ons is goede klik op voorhand, erna zien we wel wat ervan komt :) Aarzel niet te sturen, foto is altijd plus!  
Jt Hr 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Met 2 is leuk, met 4 is nog leuker
Hallo, wij zijn gelegenheidskoppel die graag ontdekt, maar ook grenzen verlegd. Plezier en genot komen op de eerste plaats. Alles kan, niets moet, zolang het niet platvloers en met respect voor elkaar is. Voor de rest staan we voor veel open :-) We zijn beiden goed voorzien, verzorgd en gesteld op hygiëne, want dit is een absolute eis ... . H is 43, 1m82, J is 45, 1m65. Graag een koppel op vaste basis en samen zien hoe snel we gaan. Tenslotte willen we jullie ook leren kennen, bij een goeie klik gaat alles tenslotte veel vlotter en makkelijker ... Stuur gerust een antwoord, waarin jullie vertellen hoe jullie dit zien en graag een foto (op alle antwoorden met foto wordt gereageerd) Wij hebben geen voorkeuren op haar, gewicht en leeftijd dus jullie tekst en foto zal de doorslag geven ;-) Tot snel!!  

Met 2 is leuk, met 4 is nog leuker
27 dagen
Kustkoppel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kustkoppel
Verzorgd stel vr 68 (bi for the game) en man 70 soft bi (oraal) maar geen must. Zoeken stel voor een leuke date. We houden van knuffelen, strelen en zijn beiden gek op intens tongzoenen. We kunnen vrij ontvangen en verplaatsen. Een drankje, een hapje en aangenaam gezelschap horen daar bij. Hygiëne beschouwen we als vanzelfsprekend, zijn beiden intiem glad en verwachten dat ook van onze gasten. We gaan bij klik voor volle partnerruil. Staan voor veel open met respect voor de wensen van iedereen. Let wel, neuken is altijd met condoom. Graag een seintje indien interesse. Een foto voor een eerste indruk zou super zijn, jullie krijgen er in ieder geval eentje van ons retour. Aan fakers hebben we geen boodschap.  
27 dagen
Wij 2 42 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Vanavond of zaterdagavond
Hey, Wij hebben zin om een leuk stel uit te nodigen bij ons, kennis maken met hapje en drankje om erna samen te spelen. Wij v 38j m 44j, zoeken koppel rond onze leeftijd. Interesse we horen het graag. Xxx  
  1   2   3   4   5   6