Zoeken naar hebben

Uw zoekactie voor hebben leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zoë 31 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Stoute Zoë
Bij wie kan ik mij volledig als slet voelen. Ik ben heel nederig en gehoorzaam. Ik heb een fijn lichaam, volledig onbehaard en kreunen doe ik heel vrouweljk. Liefst van al, hou ik van de softsex, maar ik sta ook open om harde dex te hebben  

Stoute Zoë
16 dagen
Jef 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Zin in sex
Wie komt er nu af? Man, vr, trav , kpl. Samen leuke fun hebben. Ben net gespoeld en heb kutje opgerokken met buttplug. Doe een voorstel. Kunnen we snel afspreken. Ben 180 85 16 hygiëne en respectvol is belangrijk.  
Tom 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tom zoekt voor nu (Hotel tot 9h) of namiddag (Verplaatsen)
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik ontvang op hotel in de buurt van centrale station. In de namiddag verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams en oost vlaanderen.  

Tom zoekt voor nu (Hotel tot 9h) of namiddag (Verplaatsen)
lolatrav 51 jaar Oost-Vlaanderen - Maarkedal
Volslanke trav zoekt oudere man
Ik ben een onderdanige travestiet, passief (niet actief), een beetje dik dus met een mooie en goede ronde kont.Ik ben op zoek naar een autoritaire man die weet wat hij zoekt, en mij wil gebruiken. Boerig, brut, zijn zeer welkom. Evenals mannen met buikjes enz.. Ik hou van travestie, om het gevoel te hebben dat mijn partner het bevel voert en de vernedering te voelen een seksueel object te worden. ik ontvang niet en verplaats me alleen, +50 Km. Liefst s'avons laat of s'nachts. Ben in nylons, kleedje , hakken, pruik enz... Zeer hoerig. Liefs Lola  

Volslanke trav zoekt oudere man
Tom 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tom Zoekt - Hotel Antwerpen
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik ontvang op hotel in de buurt van centrale station.  

Tom Zoekt - Hotel Antwerpen
nadia 46 jaar West-Vlaanderen - Menen
trav zkt softdate
dit 46j travje zoekt iemand om softdate mee te hebben dit is strelen rukken pijpen geen geneuk ik kan discreet ontvangen in menen  

trav zkt softdate
Tom 29 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Tom zoekt...
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg (slank) en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen is dit super. Ofwel kan je ontvangen ofwel neem je een kamer. Voor later deze week met uitzicht op meerdere keren. Ideale profiel: GBBS, onbesneden en super proper. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin!  

Tom zoekt...
20 dagen
Geenfaker 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
50 reacties niet 1 die uiteindelijk durft
Gisteren had ik meer dan 50 reacties op mijn advertentie. 0 mensen die de ballen hebben om ook echt te durven afspreken. Achter hun pc laptop of smartphone veel fantasie naar in het echt komt er altijd wel plots een excuus .dus heb ik maar lekker geil en pervers met mezelf zitten spelen  
Laurence 41 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
ONDERDANIGE BOTTOM BESCHIKBAAR
Vroeger maakte ik hier afspraakjes met andere mannen en kleedde me bijzonder vrouwelijk. Die kledij hoeft vandaag niet meer zo, ik ben de 60 voorbij en mijn vrouwelijke vormen ben ik kwijt. Maar dat is niet erg: aan de praktijk is weinig veranderd. Ik blijf onderdanig, beschikbaar, ik ben dol op pijpen en aftrekken en ik laat me graag in mijn mannenkutje nemen. Die geilheid is niet verdwenen. Ik kan ontvangen overdag en deel graag het bed met een wat oudere, dominante en brutale vent die best een buikje mag hebben en me gebruikt om zijn lusten op bod te vieren. Ik neem het met graagte in ontvangst. Mijn eigen genot is daaraan ondergeschikt en van secundair belang. Ik schep er genoegen in jou in bed of gebogen over de rugleuning van de sofa ter wille te zijn. Zo is het is het altijd geweest en zo zal het blijven. Als je graag hebt dat ik daarbij mijn panty's en een jurkje aantrek en me opmaak, dan doe ik dat met plezier. Als je maar een stijve krijgt en je zaad in mij spuit.  

ONDERDANIGE BOTTOM BESCHIKBAAR
22 dagen
rustige man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ook al hebben ze me 1000 x
belogen de fakers, toch nieuwe oproep. Ik zoek contact met slanke weinig behaarde man, CD, sissy, femboy of transgender MTF voor seksdate op regelmatige basis. Je bent net als ik graag naakt en houdt van knuffelen, tongen (must!) en strelen. Eventueel neuken. Ik ben man van 60, 1m70, 83 kg en 15x4. Buitenshuis aangewezen op wandelstok. Binnen kan die aan de kant. Jij bent niet veel ouder dan ik, niet roker en geniet ervan lingerie of vrouwenkleding te dragen. Eerste contact op neutraal terrein. Eens er voldoende vertrouwen is kunnen we mekaar thuis ontmoeten. Graag reactie met volledige stats (leeftijd, lengte, gewicht). Eventueel tegenvoorstel. Foto mag. Bij voorkeur facepic. Enkel ruime omgeving Dendermonde.  
  1   2   3   4