Zoeken naar hebt

Uw zoekactie voor hebt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
je komen dienen 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
op zoek naar dominante geile oudere man die kan ontvangen
Goed lezen voor je reageert. Je bent een oudere dominante en potente man en je kan in de regio ontvangen, volledige discretie verzekerd. Ik hen 55 182 80 en onderdanig. Ik kom bij je langs om je van je zaad te verlossen zoals jij dat graag hebt, enkel jouw genot telt en je mag meteen de touwtjes in handen nemen. We nodigt me snel uit? Bij wederzijdse tevredenheid kan ik regelmatig komen om je vaste gewillige sletje te worden.  
Naakt zijn 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Mezelf tonen
Sportief, bischierig en exhibitionistisch: ik zoek een sympathieke man die het leuk vindt als ik eens langskom om mijn kleren uit te trekken. Iemand die het leuk vindt om een mooi lichaam te bewonderen, als je een tuin hebt is dat een pluspunt. Senioren mogen zeker ook reageren.  

Mezelf tonen
16 dagen
Bottom 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Mannelijke top gezocht
Ik vijftiger bottom,zoek een top die regelmatig de nood heeft te neuken.Ik zoek mannelijk,ben dat zelf ook.Geen sissy gedoe,u hebt zin te neuken en ik geneukt te worden.  
17 dagen
Anonieme man 23 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gezocht
Hey, ik ben student in Leuven en heb nood aan intieme dingen. Ik zou mannen tussen 18-30j die willen afspreken. Geef een goed idee wat je wilt doen of welke kinks je hebt en ik stuur terug. Ikzelf ben normaal gebouwd stats: 187cm/77kg/15 cm en besneden. Foto’s zijn altijd welkom. Kan niet ontvangen spijtig genoeg maar outdoor is prima voor mij. Hopelijk tot snel!  
17 dagen
gnn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
lekkere lul gezocht voor pijpdate
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
17 dagen
pijpen 58 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Pijpen
Ben geile man mooie strak zuigpaal 16/5 Zoek Pijper voor nu gast met xxl mag komen zuigen en ik zuig jouw ballen leeg voor fun! Discretie en hygiëne Adres komt als goesting hebt op warm zaad  
17 dagen
Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Wil oudere man pijpen
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
17 dagen
The-k5 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ongewassen lul Gloryhole
Hey geile mannen. Ik zoek onbesneden mannen die graag anoniem gepijpt worden. Ik ben 38 jaar, 1m69, 57 kg. Ik geil op ongewassen palen (niet extreem). Ik ontvang in Leuven. Dick pic is wel nodig. Je hebt ook een iets grotere penis dan gemiddeld. Liefst niet al te oud hé en niet-roker. Graat chat. Misschien tot binnenkort!  
17 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemorgen
Iemand ook zo geil opgestaan en zin om samen af te spreken jointje roken bij klik mekaar lekker pijpen rukken tepels likken liefst beetje zelfde leeftijd of als je een lekkere groote hebt om te zuigen nie te ver want ik rij mee de fiets of iemand die kan ontvangen straks fiets ritje maken langs kanaal ingelmunster izegem of ergens buitendate is al tijdje geleden dak ng eens een man heb geneukt was wel zalig tot pijps  
17 dagen
Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen, jou neuken...). Veel kan en niets moet. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check, geen pics. Geile groeten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10