Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Geil koppel 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Op zoek naar een lekker contact voor zaterdag 2 december
Wij zouden graag na best een lange tijd weer eens iemand ontmoeten om samen een lekkere avond te beleven. Met wederzijds respect en toch ook een tikkeltje ondeugend. Zij heeft een hoog libido, dus hij heeft wat hulp nodig voor haar😉 Wij ontvangen en beginnen liefst met een drankje om wat los te komen en ons daarna te laten gaan. In principe vrouwgericht, maar je mag het ook geil vinden dat wij beiden ook wat oraal te werk gaan. Graag een aardig geschapen man met goed libido, dus geen tijdsdruk. Eventuele foto's wisselen we pas uit als iemand interessant en betrouwbaar is. Natuurlijk willen we wel graag eerst een indruk van jou zien. Enkel serieuze reacties krijgen onze oprechte aandacht en een reactie. Er zijn helaas teveel fakers en gasten die kost wat kost alles willen neuken. We hebben graag iemand waarmee we vooraf en achteraf ook een vriendschap voelen en haar 'het smaakt naar meer' laat voelen.  
Wij 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Huisvriend
Wij zoeken leuke huisvriend , die iets te bieden heeft , geen macho , Eenvoudige man met respect, stuur foto en telnr , .  
Mike en Lindy 40 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Stel zoekt bi-man bi-jongen tot 45
Wij zoeken een leuke sociale bi-man die graag met ons een avontuur aan wil gaan. Leeftijd tot 45 jaar, Graag ontvangen we een leuke reactie waarin je vertelt wie je bent, wat je zoekt en hoe je eruit ziet. We zoeken iemand die zichzelf durft te zijn die ook, na een reactie van ons een herkenbare foto wil, kan en gaat sturen. Anders heeft reageren geen zin. We zoeken mannen die reageren en daarna een foto en snel fysiek contact willen en durven leggen. Past dit niet bij jou, reageer niet.  

Stel zoekt bi-man bi-jongen tot 45
Liefdeskoppel 49 jaar Limburg - Leopoldsburg
Eerste trio
Hallo, Wij zijn een koppel veertigers dat al heel wat jaartjes samen is. Alhoewel dat ons liefdesleven nog steeds geweldig is willen we er een beetje meer kruiding in brengen. Daarom dat we op zoek gaan naar een extra man om ons eerste triootje te beleven. We zoeken eigenlijk een rustige man die toch wel een bepaald niveau heeft en die er erg van kan genieten om de vrouw hier een geweldig orgasme te bezorgen. We hopen op reacties en wie weet.. XXX  

Eerste trio
Chupa 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ruwe anale sex
Als cuckoldkoppel is mijn vrouw al een paar keer onzacht in aanraking gekomen met anale sex. Sindsdien is ze geobsedeerd en verslaafd aan ruwe anale beurten. Ze wil niets anders meer. We zijn dus op zoek naar 2 a 3 mannen die er niet voor terugdeinzen om haar bruut en ruw en lang in haar kont te nemen. Mannen zonder baard, zonder buik, die wel minimum 17 cm hebben en haar anaal nemen, komen in aanmerking. Ze komt ook botergeil als ze uitgescholden wordt voor hoer, gore slet, spermateef, etc. Ze heeft graag het sperma in haar kont, dus alles zonder condoom. We selecteren diegenen met het geilste scenario en grofste praat. We kunnen niet altijd ontvangen, dus op uw kantoor, of thuis, of magazijn. De man blijft passief maar kijkt toe. Fakers gelieve zich te onthouden en gaan niet iedereen kunnen beantwoorden.  

Ruwe anale sex