Zoeken naar heeft er

Uw zoekactie voor heeft er leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sven 33 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
Slaaf sven aanbieding
Aanbieding van een slaaf enkels deze avond 26/5 slaaf kan gebuikt worden voor alles, zoals, lust toilet werk .. slaaf Wie heeft deze nodig  
Marco 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
nu 81 kg
Wie heeft een scenario om 5 kg af te vallen, bdsm getint? Virtueel of fysiek contact. Mezelf onderdanig of met mede-sub samen iets uitwerken. Graag heel concrete en uitgebreide scenario's.  
Xhristos 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt zeer speelse dame
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt zeer speelse dame
Laurent 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ervaren rigger gezocht om mij vast te binden en mogelijks véél meer...
Ik (52 186 86) ben dus op zoek naar iemand (M/V/CD) die ervaring heeft met het vastbinden, knevelen en véél meer van mannen. Deze persoon moet kunnen ontvangen (liefst op een doordeweekse namiddag) en over voldoende bondage materiaal beschikken. Trefwoorden zijn onberispelijke hygiëne, wederzijds respect en een gezonde dosis perversiteit. Wat er gebeurt eens u mij vastgebonden en gekneveld hebt wordt in onderling overleg vooraf bepaald, maar weet dat ik voor héél veel opensta... Graag antwoord in meer dan drie zinnen en weet dat ik desgewenst kan switchen.  
Klusser 54 jaar Limburg - Lummen
Naakt tot je dienst.
Op zoek naar dame of koppel waar ik naakt het huishouden mag komen doen. Kan gaan van poetsen, strijken, afwassen tot kleine klusjes uitvoeren. Jullie kunnen er rustig bij gaan zitten en toekijken met het nuttigen van een glaasje. Wie heeft er een taakje voor mij.  

Naakt tot je dienst.
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Naakte poetshulp voor koppel of dame
Ik ben een 41-jarige sportieve en slanke man uit Mol. Ik ben op zoek naar een leuke dame of koppel waar ik naakt het huishouden en/of tuinklusseb mag doen. Ik heb ervaring met strijken, wassen, afwassen, tuinonderhoud... U blijft rustig in de zetel zitten, terwijl uw klusjes gedaan worden. Heeft u interesse?  

Naakte poetshulp voor koppel of dame
dennis 49 jaar Limburg - Beringen
Kinky date ,ik sub
hello kinks ik nog redelijk onervaren onderdaan zoek MR/MRS , MRS/s , MRS , forced bi .Wie heeft spannende wensen of voordstellen ? Alles wordt overwogen ,ben open voor veel. Alvast bedankt  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
Nylonfan 53 jaar Noord-Brabant - Woensdrecht
Onderdanige keuring
Bij deze ben ik op zoek naar een vrouw die mooie benen heeft en die deze gehuld in nylonkousen met daaronder een hakje over mij wil lopen, staan, keuren. De benen tegen mijn hoofd zodat ik haar kan voelen en ruiken, de hakken eens op mijn lichaam zetten, me teasen zonder dat ik zelf iets mag doen. Wie o wie zou dit eens een keer willen doen met deze man die zelf soms amateur cd is.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw houd van dit ?
Ondanks ik twee weken voor de gek gehouden ben en zelfs op een terras heb zitten wachten en degene niet kwam opdagen. Geef ik het niet op. Welke vrouw wilt wat spanning in haar leven. Wie heeft zoals ik een relatie. Wie wilt er niet alleen sex. Maar is ook in. Om samen mannen uit te dagen. Op een terras zitten. Sliploos zodat ze stiekem gluren en jij omdat ik erbij ben ze je niet kunnen lastig vallen. Naar een sauna gaan. Daar mannen opwinden samen met mij. Mischien zelfs een gangbang regelen is mogelijk. Gewoon samen genieten. Lachen. En vooral een gezonde spanning. En heel belangrijk. Niemand komt dit te weten. Wie is serieus aub  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9