Zoeken naar heel

Uw zoekactie voor heel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 28 zoekt een leuke date met jullie
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag dame, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Steve 48 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Stijlvolle 60+ dame
Beste, Ik ben slanke sportieve 100% hetero man in vaste relatie en wens daarnaast een goed uitziende dame met ruim wat lentes meer te daten om respectvol te genieten van een extraatje. Mijn voorkeur gaat naar zestiger-zeventiger dame slank tot maatje meer met glad poesje, helemaal geil wordt ik van hangborsten en nylons. Ik rook niet, ben vrij van tatoos/piercings, 1m82, 79 kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Enkel 60+ dames aub.  

Stijlvolle 60+ dame
Mr.G. 34 jaar Limburg - Bilzen
Man 34 zoekt volslanke vrouw
Hey dames, Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man 34 zoekt volslanke vrouw
leon1007 70 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
spontane man zoekt warme en gezellige vriendin 25 TOT ......
goede middag , kom laat iets van u horen . ik zoek jou .ik ben 178 niet heel mager maar wil met jou heel veel ontdekken \zoal heel veel dingen in de natuur hou van water en benn ook en goed luisteraar ik sta voor een vriendin ten alle tijde klaar ik kan ontvangen en verplaatsen hou van water en zon laat iets van u horen en dan gaan we samen echt leuke dingen doen lk ben goed verzorgd en spontaan vr gr en dank leon xx  
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
diet 50 jaar Antwerpen - Duffel
leuke dame voor fijn gesprek gezocht
Hallo, ben jij een dame met pit en durf jij een leuk gesprek aan te gaan met nette zeer verzorgde man?Ik zorg voor de bubbels, jij voor de leuke gesprekspartner.Dan maken wij samen er een leuk en fijn gesprek van met inhoud.Ikzelf heb jou heel wat te bieden en verwacht dit ook van jou.Ben leuke man van 180 cm en 84 kg.zelfstandig van beroep en vlot in omgang.Laat ons samen aan iets leuks beginnen en we zien wel hoe ver we komen dan.Stuur me leuke mail en stel je even voor en hoe jij zoiet ziet.Discretie verzekerd.Vrouw met inhoud gewenst aub  
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
jonas 27 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zin om samen nog eens een pamper aan te hebben ?
Hey , ik ben een jongeman van 27J slank en goed verzorgd geen lichaamsbeharing en geen macho :-) , hygiëne vindt ik heel belangrijk , dit wordt gegeven , dus ook verwacht ik zoek een leuk meisje / dame om samen nog eens lekker in een pamper te vertoeven . ik hou ervan het gevoel een pamper aan te hebben , heb jij hier ook nog eens zin in ? laat je dan maar lekker gaan ik verplaats mij makkelijk naar jou locatie of op hotel of bij mij thuis groetjes jonas  
Landor 46 jaar Limburg - Bilzen
Ik hou er van om een vrouw heel lang te likken!
Ik heb lang een relatie gehad waar mijn partner niet van orale seks hield. Hierdoor is orale seks bijna een obsessie geworden. Het laatste jaar heb ik enkel dames mogen likken en het was nog beter dan ik had durven dromen. De smaak is overheerlijk en ik kan enorm genieten van een natte vrouw. Voor mij is de smaak en het vocht dat in mijn mond loopt een enorm voldoening en zoek zeker niet meer. De rest van mijn energie wil ik steken in je zo lang en goed mogelijk te likken. Ik ben geen arrogante man en ik sta altijd open voor aanwijzingen om nog beter te worden. Je mag van mij je persoonlijk likker maken die je ten alle tijden wilt behagen. Kortom. Ik zoek een lieve spontane vrouw die graag lang gelikt wordt. Voor éénmalig of als vaste persoonlijke likker. Ik ben een slanke verzorgde hoger opgeleide man die jouw genot op de eerste plaats zet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10