Zoeken naar helpt

Uw zoekactie voor helpt leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jason 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie helpt?
K zit met teveel spanning na het voetbal! Nog iemand goeste om spanning af te laten? Geen fake gedoe aub!  
gisteren
Stijn 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fantasie
Wie helpt mij mijn fantasie waar te maken? Ik zoek een slanke versa man tot 40 jaar die klein tot normaal geschapen is. Ik kom bij je binnen en jij ligt geblinddoekt in je boxershort op bed. Eventueel met de handen vastgebonden. Ik gebruik je lichaam dan als mijn persoonlijk speeltje met het nodige respect en zonder extremen. Ik ben 33j, 1m83, 79kg en klein geschapen 12x3.  
Kenzo 27 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Opdrachtje
Ik heb van mijn meesteres de opdracht gekregen om een foto te maken van mijn gezicht die vol hangt met sperma. Wie helpt me hierbij? Wie pijp ik klaar en spuit er op mijn gezicht? Ik kan ontvangen en verplaatsen regio Aalst.  
steven 51 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
pijpen pashokje shoppingcenter
op zoek naar de man die in de shopping werkt en mannen helpt om een broek te passen. En het geil vind om in hun stijve te bewonderen.  
Zjef 24 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie helpt mij? KORTRIJK
Ik ben bi top 24j. 68kg 1m80 21cm Opzoek naar iemand die van verwennen houd Die mij eventueel trekt/pijpt/rimt/ mij u laat neuken Mag 1 of meerdere dingen zijn van hier boven vermeld Ik zal uiteraard verzorgd en goed voor komen. Word van u ook verwacht. Kan niet ontvangen U mag ook iets terug verwachten Tot snel? Voor morgen ochtend 17/05/24  
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pleasure
Verzorgde bi bottom 54 1m82 87 15 5 intiem geschoren hygiënisch en discreet is op zoek naar dominante top . Leeftijd van minder belang wel verzorgd intiem geschoren discreet en hygiënisch. Jij houd ook van neuken gepijpt en gerimmed worden , nudisme , keuren , betasten en speeltjes . Jij hebt de controle en bent de meester . Jij kan eveneens ontvangen of op locatie bioscoop of buiten . Sta open voor alle scenario’s van mild to wild zolang dat jij maar aan je trekken komt . Laat me weten wat je verlangt en een foto helpt ook . Liefst omgeving Eeklo of Gent .  

Pleasure
Jan 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie helpt me bij het maken van naaktfoto's
Misschien is dit hier niet de juiste site, maar ik heb een weddenschap aangegaan en moet nu 20 naaktfoto's maken op zo veel mogelijk verschillende plaatsen, waarvan minstens 5 op een buitenlocatie of op een plaats buiten het huis. Ik ben dus op zoek naar een man, een vrouw of een koppel die me wil helpen met deze opdracht nu donderdagavond 16 mei. Ik kan me verplaatsen in een regio van 30 km rond Middelkerke. Je hoeft geen ervaring te hebben met (naakt)fotografie (indien wel: des te beter), de foto's worden gemaakt met mijn digitale reflexcamera, jij mag uiteraard suggesties doen hoe ik moet poseren, ... Ofwel weet jij een locatie zijn, ofwel gaan we samen op zoek naar een locatie (eerder 's avonds wanneer de kans op voorbijgangers minimaal is). Je mag me zeker aanraken, daar heb ik geen probleem mee. Wie kan me helpen? Ook oudere personen (60+ bv. mogen zeker reageren). Indien je extra vragen zou hebben voor mij: stuur me gerust een berichtje.  
Geilerd 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sta geil
Ben alleen op kantoor vandaag en sta geil. Wie helpt me om door deze dag te geraken met foto's van zichzelf of zijn sletje?  

Sta geil
Samir 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero pik geil
Is er iemand die lekker goed kan likken en pijpen tot einde Besneden penis vol zaad wil echt spuiten nu wie helpt  

Hetero pik geil
26 dagen
Student23 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student zoek fun
Hoi! Wie heeft er vandaag zin om wat geils te doen? Mijn stats zijn 23y 186/77/19*6 en ik zou graag wederzijds pijpen en rukken, kan enkel verplaatsen in Gent. Stevig pik, dikke eikel en volle ballen: wie helpt me ;p?  
  1   2