Zoeken naar her*

Uw zoekactie voor her* leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 64 jaar Antwerpen - Mechelen
65 jarige BOTTOM zoekt intieme vriendschap met TOP-ingestelde man
Gehuwde man van 65j (1,76m en 76 kg) zoekt intieme vriendschap met een lieve TOP-ingestelde, integere heer. Ik ben eerder volgzaam, gewillig en zeker bottom ingesteld. Ik zoek vriendschap waarbij, naast seks, ook ruimte is voor een leuke babbel, af en toe samen iets doen zoals wandelen, terrasje, sauna... Jij bent liefst leeftijdsgenoot of ouder en zeker een mannelijk type. Bear-type geniet mijn voorkeur maar is geen must. Ik kan me regelmatig vrijmaken en af en toe ontvangen . Kernwoorden: discretie, respect oor elkaar, hygiëne, warme vriendschap waarin heerlijke vrijpartijen met alles op en aan thuishoren (voorspel waarin we elkaar opgeilen, innig en langdurig tongzoenen, knuffelen en strelen, je aftrekken en afzuigen, me uiteindelijk laten neuken. Wie herkent zich in deze advertentie?  

65 jarige BOTTOM zoekt intieme vriendschap met TOP-ingestelde man
31 dagen
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
31 dagen
lucky 57 jaar Antwerpen - Herentals
Geile Date
Hallo, Ik ben op zoek naar een slanke bottom uit de regio Herentals. Ik ben top 58 193 84 weinig behaard. Veel is mogelijk, pijpen likken tongen neuken. Ik kan alleen verplaatsen.  
31 dagen
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Allochtone oudere gezocht
Dag heren. Ik ben op zoek naar een besneden allochtone oudere man die makkelijk kan en wil ontvangen in de week. Ik zoek een botton of versa. Ben jij die opa laat snel iets weten. Hopelijk kunnen we elkaar genot geven die we beide zoeken.  
31 dagen
Herman 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek onderdanige bischierige man
Is hier een onderdanige bischierige man die ik mag bespelen en dit met wederzijds respect. Je gaat naakt en ik speel met je ballen en pik, langs voor maar ook als je op handen en knieën zit langs achter, trek je pik naar achter en lik aan je eikel... je mag zeker spuiten, windt me lekker op en dan wil ik ook klaar komen. Wie heeft zin?  
31 dagen
Bert 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Dumcump slaafkutje aangeboden tot 10 tops.
Het is weer zo ver. Mijn ontrouw slettenkutje (35, gespoeld,geschoren) wordt weer nederig aangeboden op handen en knieen. Jij komt binnen... neukt zijn kontgaatje en vertrekt. Indien je wil kun je gerust eerst zijn mondje neuken. Anaal enkel save. Condooms beschikbaar. Je spuit in zijn mond of in je condoom en giet die dan uit over zn lichaam of gezicht. Enkel nette en discrete heren. Bij vertrek zet je een streepje op zn kont. Bij 10 streepjes mag hij stoppen.  
Genieten 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rimmen
Hey , oudere heren wie heeft er zin om en zuiderse kontgatje te gebruiken en open te rekken en te rimmen liefst lange relatie en kunnen ontvangen als je niet kunt ontvangen gelieve u the onthouden  

Rimmen
Bil 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero/ bi zoek vaandag..
Hey, Ik ben op zoek naar mannen, liefst 50+, Ik wil graag alles ontdekken: elkaar strelen, rukken en zuigen. Dit liefst in een rustige omgeving dus als je kan ontvangen zou dat geweldig zijn. Heb niet veel ervaring met mannen maar ben meer dan bereid om het allemaal te proberen. Als het klikt kan veel en is het zeker voor herhaling. Alles proper en netjes uiteraard. Stats: 52/176/82/13, intiem geschoren  

Hetero/ bi zoek vaandag..
  1   2   3   4   5   6   7   8   9