Zoeken naar heren ook welkom

Uw zoekactie voor heren ook welkom leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vier naar zes 49 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Van vier naar genieten met zes
Goedemiddag lieve vrienden, Een zalige MILF met heerlijke troeven en drie fantastische mannen zijn op zoek naar dat ene koppel, leeftijd mid dertig tot zestig ongeveer, die ook bi minded zijn, een vrouw die gerust enkele extra heren lust en een man die zijn vrouw graag deelt. Volwassen en zeer aangename tijd met elkaar beleven. Uit ervaring weten we dat dit geen evidente zoektocht is, waarbij we overtuigd moeten worden van jullie oprechte interesse. Foto's hoeven niet, voorlopig. Gewoon een leuke tekst van meerdere zinnen waarom onze advertentie jullie aanspreekt, of dit past bij jullie zoektocht, reeds gelijkaardige ervaringen beleefd ? Voor de ge´nteresseerde bi mannen, uiteraard ook welkom, mits jullie de juiste bi MILF meebrengen. We zoeken dus een man en vrouw, en geven iedereen een kans, maar onze focus gaat uit naar een date met twee nieuwe gezichten. Daten overdag tijdens de week, discretie en praktische overwegingen voor ons. Groeten van ons vieren !  
B en c 55 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Zoeken vrouw voor plasseks
Wij zijn een ervaren koppel met ruime plasseks ervaring. Heren vinden we genoeg maar een vrouw vinden is heel erg moeilijk. Je vind plassen leuk, ondergeplast worden, in Teena plasbroek rond lopen, plas ophouden en of drinken... Tot plassessies met meerderen, discretie verzekerd. Vrouw hier erg pisgeil ontvangster. Geen taboes, spuitkut en slikt gewillig. NEEN GEEN HEREN DAAR ZIJN WE NIET MAAR DAN OOK HELEMAAL NIET NAAR OP ZOEK. ENKEL VROUW(EN). Wij ontvangen of verplaatsen voor doeners Date met een pissende dame. Bedankt aan Sylvia en Leen om te reageren jammer dat er geen match is. Groeten B en c  

Zoeken vrouw voor plasseks
13 dagen
mvm zkt 50 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Mvm zkt extra Koppel
Wij koppel en huisvriend zkn koppel dat I s 3 deze avond nog kan ontvangen cabaf 20u mogelijk zkn plezier met vijf vr bi heren niet Whatsapp of zo om snel en cincreet af te spreken oost en west vlaanderen kan  
15 dagen
Feestje 24/02 28 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Feestje op 24/02
Beste, Ik stel mijn appartement open voor een leuke feestje volgende week zaterdag. Hiervoor ben ik nog opzoek naar koppeltjes/Single vrouwen en een paar single heren... Gelieve te reageren met jullie stats... Ik doe dit niet vaak maar beloof jullie dat het een leuke avond wordt met drankjes en hapjes.. (en worstjes ;))  
26 dagen
Bi koppels plus 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Groep bi koppels zoeken extra bi koppels
Een hele fijne middag liefhebbers ! We hebben de handen in elkaar geslagen en zijn met enkele leuke bi koppels en twee extra bi heren op zoek naar die extra ideale aanvulling door bi koppels. Bi is een troef, maar bespreekbaar. De dames hunkeren naar een actieve vriendin. Zijn jullie ruimdenkend, vlot, open en genereus. Op zoek naar gelijkgestemde liefhebbers die graag samen genieten en delen, schrijf ons dan zeker aan. We zoeken een klik, een connectie. Het lukt niet met iedereen, dus laat horen of we jullie interesse weten te prikkelen. Maak er alvast een zeer fijne dag van en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort op een ondeugende en discrete locatie voor volwassen fun.