Zoeken naar hete

Uw zoekactie voor hete leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Nathan 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Neukbare bttm voor hete top
Welke top heeft zin om te neuken?  
15 dagen
Ian 41 jaar Antwerpen - Mechelen
Blowjob
Welke hete gast heeft zin in een heerlijke pijpbeurt? Ontvang in Mechelen (Heffen).  
15 dagen
hete slet 60 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Onderdanige slet
Ik ben een 60 jarige onderdanige hete slet die vandaag gebruikt wil worden, ik doe alles buiten kak en pijn. Indien je wilt draag ik ook sexy dames ondergoed, ik heb ook dildo’s liggen die je mag gebruiken. Alle spelletjes die je wilt doe ik graag, vooral rollenspel, alle voorstellen zijn welkom als het maar heel heet is. Kontlikken, tepels spelen, sperma slikken, pijpen, geneukt worden enz. enz. Ik ben 60j, 1,80m, 97kg, klein buikje, 1mm baardje (ongeschoren look) mooie hete kont, grote tepels stijve tepels en onderdanig. Gebruik je geile fantasie en doe een voorstel wat je graag wilt doen met mij. Ik ben netjes verzorgd en verlang dit ook van u. Date kan vanaf 12h tot 14h bij mij thuis of bij jou. Het kan zijn dat ik niet onmiddellijk antwoord, hou je mails in de gaten.  
15 dagen
Stefbi 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi zoekend naar
Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
16 dagen
Stefbi 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen
Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
17 dagen
Zin in hete pik 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zin in hete pik
Pik in mijn mond en kont. Spuiten…plassen. Afkuisen met string van mijn vrouw  
Jeffrey 60 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Iemand heet voorstel?
Wie in de omgeving ontvangt deze hete bi voor een lekkere seks date? Ben een gezonde en sportieve bi van 60,173,70,15. Graag iemand in de buurt. Reactie met stats, foto en waar je ontvangt. Hete groetjes.  

Iemand heet voorstel?
19 dagen
Bibttm 39 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanig verlangen naar gangbang
Hallo mannen, ik ben een Biman die al een tijd onderdanige gevoelens heeft. Daar wil ik nu toch eens aan toegeven. Dus ben ik op zoek naar een oudere man (top) die me kan ontvangen en me men onderdanige kant laat ondekken. Het idee het lust sletje te zijn van een oudere dominante man maakt me hoerig geil. Men mond en kont laten gebruiken voor uw plezier en genot. Veel mogelijk. Van tongen pijpen likken, neuken (met condoom) tot bondage, ballgag, toys, spanking, plas over me (lijkt me het ultieme onderdanige gevoel na gebruikt te zijn of tijdens gewoon ondergepist worden). Deze top man ontvangt me en ziet het zitten om na getest en gekeurd te worden van je eens hete avonturen te beleven. Eens een sexcine samen, of eens een gangbang met nog enkele oudere top mannen waar u me dan als uw hoer aanbied. Mannen die de gangbang willen meedoen mogen ook al sturen maar ik zou die willen laten doorgaan op vrijdag 31mei dus nog even te gaan. Eerst die top vinden die me zen slet maakt. 39 190 89 18  
19 dagen
Zoek geile pik 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ben onderdanig en zoek geile pik
Hete pik in mijn mond en kont. Plas? String? Vijftigplusser  
20 dagen
Groot Geschapen 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Lekkere, hete, top wil gaatjes
Deze lekkere, aantrekkelijke bi top staat pokke geil en zoekt lekkere gaatjes om oraal en anaal zijn ding te doen. Jij ondergaat en ontvangt mijn zaad. Wie kan er tot bij mij komen en zich aanbieden? Zelf ben ik een nette verzorgde gezonde en goed uitziende bi top van 42j, 1m87, 89kg, lekker, mooi en goed voorzien met 19*5, nu, deze nacht.  
  1   2   3   4   5   6   7