Zoeken naar hetero*

Uw zoekactie voor hetero* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..  

Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
Thomas 35 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
Geile hetero wil zaad als glijmiddel
Iemand zin om mij een potje met sperma voor de deur af te zetten waar ik mezelf mee kan rukken vanavond.. stuur me voor meer info.  
Thomas 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geil tijdens het werk?
Ben jij die jonge bouwvakker, timmerman, tuinman, vertegenwoordiger die constant geil loopt tijdens het werk?! Wel eens zin heeft om gepijpt te worden "on the field", of in z'n camionette? Of gewoon na het werk eerst eens bij mij wil langskomen om z'n zaad in m'n mond te spuiten!? Hetero/bi/gay, ik slik je zaad met plezier! Graag niet ouder dan 33. 46/170/80/bottom  
Jonge30 30 jaar Limburg - Lommel
Hetero zoekt man(nen)
Ben een hetero man die iets spannend zoekt. Ik zou heel graag eens een homo koppel sex zien hebben in het echt. Of hebt je een ander leuk voorstel dan ben ik benieuwd!  
mister x 48 jaar Limburg - HASSELT
pijpmondje beschikbaar vanaf 16u
ik, een hetero/soft bi onderdanig pijpsletje ben beschikbaar (verplaats enkel) om te dienen..ik kleed me bij jou om in pumps, stay up, anonieme pijpkap en slipje en ga op de knien..geen bla bla maar leegpijpen..ben verzorgd, slank en uiterst discreet x  

pijpmondje beschikbaar vanaf 16u
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
renaat 54 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
hetero of bi
wie wil gepijpt worden ?  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Discreet, kruisem/Zingem.Verlost u zaad s
no blabla,no fake gedoe.Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..  

Discreet, kruisem/Zingem.Verlost u zaad s
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10