Zoeken naar hoop

Uw zoekactie voor hoop leverde 82 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

manvan45 45 jaar Antwerpen - Schilde
leuke zondagavond samen?
Ik ben vandaag, zondag 19/05 op hotel in de omgeving van Schilde. Welke vrouw/dame ziet een fijne avond met een verzorgde Vlaamse man van 45 zitten? Ik ken hier niks in de buurt maar hoop toch op een gezellige avond; een hapje en een drankje kan, een wellness of zelfs een clubbezoek. Genoeg mogelijkheden dus; het moet vooral een fijne ervaring voor beiden worden... Wees gerust; ik zoek geen extreme zaken of perversiteiten; daar ben ik te respectabel voor! Tot straks??  
gisteren
Wim 63 jaar Limburg - Lanaken
Een aangename date ?
Hey dames. Ik zoek een ervaren dame, waarmee ik mijn gevoelens verder wil ontwikkelen. Zonder druk. Liefst iemand die niet eerst eindeloos wenst te mailen. Zelf ben ik een goedlachse, spontane wat verlegen man, normaal figuur, die discretie, hygiëne, respect en vriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. Hoop jij ook. Kan jij ontvangen, dan is dat een pluspunt, maar voor alles is er een oplossing. Ik antwoord altijd op deftige reacties. Wie durft de uitdaging aan ? xxx  
gisteren
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, sportief gebouwd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, strelen, massage en van goede seks zonder remmingen. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Hoop langs deze weg een ,,vaste'' vriendin te vinden.  
gisteren
franky 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Man zoekt lieve vrouw
Hallo, Ik ben een lieve eerlijke man van 50 jaar het zou leuk zijn om een lieve eerlijke vrouw te leren kennen om op geregelde momenten af te spreken met elkaar doordat ik heel veel sexualiteit te kort kom eveneens ben ik groot geschapen 20 centimeter en een zeer goed uithoudingsvermogen ik hoop op heel veel reactie te mogen ontvangen en dat ik een vrouw mag leren kennen die interesse heeft in mijn advertentie Groetjes. Franky  
gisteren
Griffin 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speelmaatje
Hallo, ik ben een vrijgezel te centrum Gent op zoek naar een single vrouw. In de hoop samen een casual vriendschap op te bouwen met ruimte voor gezellige en intieme avonden en nachten samen. Ik ben 1m75, slank, weinig behaard, verzorgd, best empathisch, flexibel, blank (maar elke etniciteit is welkom), ruimdenkend en ik hoop op iets gelijkaardigs van jou. Als je meer specifieke informatie wilt, vraag je het maar. Alvast bedankt en wie weet tot snel!  
Diego 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe, grote, slanke man met EQ en IQ uit de betere kringen. Man met normen en waarden waar je kan op rekenen. Verzorgd, empatisch, romanticus met een goede dosis humor. Goede luisteraar, respect- begripvol. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren, festivals... geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle, trouwe vrouw 50-55j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Misschien ben ik veeleisend, maar ik heb je veel te bieden. Geen interesse in andere voorstellen.  
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Zuiders verlangen
Zon, warmte, goesting, pure lust, … Spreekt het jou aan om elkaar naar zinderende hoogtepunten te brengen? Ik ben 31 jaar, slank gebouwd, verzorgd, niet-roker, sportief, open minded, respectvol, geduldig, vriendelijk, groter geschapen en een doener! Tijdens onze afspraak zet ik jouw genot voorop. Jou zien, voelen en horen genieten vind ik enorm geil en dat is ook mijn doel! We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Een massage, saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong gebruiken in het algemeen) en passievol daten. Ik voel me bijzonder aangetrokken naar een naturel vrouw met roots buiten België. Ik hoop via deze weg zo iemand tegen te komen. leeftijd en gewicht is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig. Om die reden (voorlopig) geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt (dit mag onherkenbaar)  
Jef 36 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Verzorgde man op zoek naar affectie
Hey dames, Ik ben hier op zoek naar een gezellige dame voor een leuk samenzijn. Ik ben een respectvolle en verzorgde man. Hoop hier hetzelfde te vinden. Twijfel niet om mij te contacteren. Uiterlijk en leeftijd zijn niet zo belangrijk. Zolang het maar gezellig en respectvol is.  

Verzorgde man op zoek naar affectie
blonde man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere 0472842368
graag een leuk donimant vrouwke
hey dames, ik een single man,regio gavere waar ik jou kan ontvangen maar ook verplaatsen geen probleem. jij wat dominant type die graag ik een 60j man 1m77 95kg korte haren ,gbbs,intiem geschoren wil ontmoeten stuur dan maar gerust mail enof sms dus tot vlug hoop mvg  
Gabriël 57 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Ben niet roker en gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage, en van goede (slow)seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip en veilig vrijen zijn een must. Alles is bespreekbaar. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9