Zoeken naar huis

Uw zoekactie voor huis leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Dragon 38 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Luxe locatie gezocht voor privé ero feestje
Voor een privé feestje van een aantal klasse koppels met hogere standaarden, (10-24 personen ongeveer) ben ik op zoek naar een geschikte luxe locatie in Oost- of West-Vlaandern om te huren voor een privé feestje (swingers). Zijnde een alleenstaande villa, herenhuis of zelfs kasteel, met bijhorende ruime parking.. Dit voor alle discretie maar ook met voldoende ruimte in het gebouw voor een uitgebreid diner (traiteur etc), dansruimte, speelruimte(s) die we kunnen inrichten, eventueel ook met de mogelijkheid tot overnachting, of hotels in de nabije omgeving. Dit voor 1 avond (incl. voorbereiding daags voordien en opruimen dag nadien). Indien u iets kan voorstellen, zal er bezoek op voorhand gebeuren om alles te bekijken en bespreken. Alles gebeurt correct, ook betaling met voorschot, eigen veiligheidspersoneel etc.. Op mails met nutteloze inhoud of fakers (die we moeiteloos herkennen) wordt niet gereageerd.  
Sam 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (08/04): zachte blowjob (150€)
Hoi, welke spontane dame is in de mood om mij deze namiddag (zacht!) te pijpen in ruil voor 150€. Ik ben intiem uiterst verzorgd (glad, kaal geschoren) en mooi geschapen. Ik ontvang in Mariakerke in een nette omgeving en zonder huisdieren. Tot zo?  

Vandaag (08/04): zachte blowjob (150€)
26 dagen
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke ontspannende date
Ik ben een sportieve vijftiger;183, 75 en normaal gebouwd. Ik date drie keer per jaar met een dame. Ik ben op zoek naar een leuke , mooie dame (huisvrouwtje die wat wil bijverdienen) die mij een GFE kan geven. Het is een samenspel van gevoelens. Samen elkaar verwennen, tongzoenen, strelen, masseren en samen elkaar in extase brengen zoals een girlfriend zou doen met haar boyfriend wanneer deze terug thuiskomt na een lange afwezigheid. Ik doe niet aan extremen en ben zeer gehecht aan hygiene. Intiem is altijd met. Kan U ontvangen mooi anders spreken wel ergens af.  
Sid Hard 27 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie kan ik helpen? (GAY)
Hey you there, Ik was tot voor kort actief rond het Gentse, maar recent ben ik verhuisd naar de kanten van Aalst, misschien wel dichter bij jou in de buurt?!😏 Ik ben een (beetje) alternatieve jongeman die graag anderen gelukkig maakt als ze bij me langskomen 😙,haha Eerder een hippie fullbush type, haar op de juiste plaatsen. Ik ben versatile en ben niet vies van speelgoed. Alles is bespreekbaar en ik ben ook niet heel kieskeurig zolang alles hygiënisch verloopt. Zelf kan ik ontvangen regio Aalst, het is een huis en er is parking in de straat en alles kan 100% discreet verlopen ik kan ook verplaatsen maar liever ontvangen. Geen kink-shaming, alles is bespreekbaar. Ik ben eigenlijk een hele lieve jongen hoor😉 I wont bite Hopelijk tot snel. ;)  

Wie kan ik helpen? (GAY)
28 dagen
Gespierde bouwva 31 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Studente of dame die wel druft
Gespierde bouwvakker zoekt studente of dame die mij wil even komen plezieren. Dit op mij werk ,gesloten & discrete huis. Corrected voorstel welkom en enkel als je kan langs komen. Laat horen wie je bent en voor opensta,plus recent discrete foto.  
28 dagen
gamin 55 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
sensueel
ergens een dame in zomerjurkje, heden best met warme regenjas... een dame die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
  1   2   3