Zoeken naar hygi

Uw zoekactie voor hygi leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Katia 49 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Crosdresser wil .....
Hey,ben een crosdresser van 1m76,hygiënisch en glad. Graag wil ik een man die mij anaal ontmaagd,je mag je uitleven,doe mij een voorstel. Grt Katia  

Crosdresser wil .....
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
cross-dressed slet zoekt
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

cross-dressed slet zoekt
Frank 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opleiding tot privé hoertje
Ik wil volledig onbehaarde bottom, tv, tr, sisy, girly om op te leiden tot mijn privé hoertje. Ervaring is niet nodig, wel dien je gemotiveerd te zijn om mij langdurig en veel plezier te verschaffen. Ik ben een verzorgde op hygiëne gestelde man, goed geschapen, met voldoende ervaring om van jou een goede vrouwelijk speeltje te maken. Vrouwelijke spulletjes die je moet aandoen heb ik en zullen we gaandeweg aanschaffen om je helemaal op te tutten als lekker sletterig meisje. Ik kan discreet ontvangen. Liefst heb je totaal geen gezichtsbeharing en is je body overal glad geschoren. Reageer met stats/info/volledige body foto en wat je motivatie is. Ideeën welkom.  

Opleiding tot privé hoertje
Shyla 38 jaar Limburg - HASSELT
Leuke date gezocht
Ik ben op zoek naar een leuke date, ik zelf ben een femboy met een lekker kontje. Ja dat ben ik op de foto. Discretie en hygiëne vereist!  

Leuke date gezocht
Don 41 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Kinky
Ik ben een bi top van 40 heel ruimdenkend, sociaal, discreet en hygiënisch. Ik zoek onderdanige sletjes in lingerie kousjes en heels. Trefw. Bdsm toys spanky deepthroat assplay halsband en ketting buiten sexbios fisting gangbang enz.... Reactie met woordje uitleg en foto aub. Ik kan zelf niet ontvangen!!!!!  

Kinky
Geil vrouwtje 41 jaar Limburg - Beringen
Hygiëne gevraagd en geboden
Ik verlang naar een leuke date, vrijblijvend indien nodig, maar liefst regelmatig. Voor alle duidelijkheid, ik ben een travestiet met een mooi en glad lichaam.  

Hygiëne gevraagd en geboden
Thomas 31 jaar Limburg - Peer
Leuke tijd samen? x
Het is me vorig jaar niet gelukt om in mijn eind 20 nog een leuke spannende tijd te beleven. Het is allemaal veel te snel gegaan. Nu moet ik het maar pakken gelijk het komt in mijn 30er jaren. Zijn er mensen die een leuk voorstel hebben? Sta voor alles open en zeer hygiënisch en discreet. Fun staat bij mij vanboven, zonder verplichtingen. Op plezier/liefde staat voor mij geen leeftijd/kleur en gewicht. Eenmalig, meerder keren, alles is open. Stuur me evt een leuk berichtje met een voorstel en wie weet tot snel. Berichtjes met een deftige uitleg en foto krijgen altijd wat terug.  

Leuke tijd samen? x
17 dagen
Jef 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Zin in sex
Wie komt er nu af? Man, vr, trav , kpl. Samen leuke fun hebben. Ben net gespoeld en heb kutje opgerokken met buttplug. Doe een voorstel. Kunnen we snel afspreken. Ben 180 85 16 hygiëne en respectvol is belangrijk.  
Bi gast 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Echte trans vrouw of shemale met Boobs !
Graag Contact met een Trans vrouw of Shemale slank of normaal gebouwd voor vriendschap tederheid respect lievde en kinky perverse wederzijds sex . En veilig Anaal sex ! .Geen trio’s geen pijn toestanden geen jongeren en aléén maar tops cd mannen of onderdanige personen . All vast ik ben bi tatoos reedelijk gespierd niet ge trouwd wel in relatie met vrouw . Ik heb een vaste job en ik ben papa van mijn Klein Gabbertje . Dus discreet hygiëne en respect geboden en eventuweel gevraagd vriendelijke groetjes  

Echte trans vrouw of shemale met Boobs !
17 dagen
Ike 31 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opzoek
Hey, Is er een geil travje, shemale of transvrouw die zin heeft in een echte vlaamse jongeman van 31 j oud. Ikzelf ben normaal geschapen en een normaal uiterlijk. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Foto na reactie. Reacties met foto krijgen voorrang. Hopelijk tot snel !  
  1   2   3   4   5   6   7