Zoeken naar info

Uw zoekactie voor info leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koppel 51 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Buitensex
Wie heeft weet van geschikte, rustige plaatsen (bos/natuur) die geschikt zijn voor buitensex? Vl-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en kuststreek. We zoeken geen contact en alvast bedankt voor de info.  
Eroticstel 50 jaar Antwerpen - Wommelgem
Koppel welkom voor prive feestje nu zaterdag 11/5
Wij geven een thuisfeestje nu zaterdag. DATUM: zaterdag 11/5/24. AANVANG: 20 uur. Dit alles gaat door in onze prive woning met exclusief kader. Gezellige bar, luxe lounge kamer, sanitaire voorzienigen , ... Respect voor ieders wensen en grenzen. Geen verplichtingen, iedereen bepaalt voor zichzelf wat wel/niet kan. Deze party is voor alle koppels & dames die desgevallend (geen must) van een mannetje meer houden. Wij zoeken enkel koppels of dames in de leeftijdscategorie 35j - 59j zoals de andere deelnemende stelletjes. Heb je interesse stuur ons even een berichtje voor verdere info. Graag vergezeld van een gewone foto, zeker geen naakt  

Koppel welkom voor prive feestje nu zaterdag 11/5
21 dagen
Koppel 44 jaar Limburg - Sint-Truiden
Buiten spelen
We zijn een koppel 40jaar en zoeken plaatsen parkings in de streek van Limburg Vlaams Brabant waar er al is iets meer gebeurt waar koppels/mannen komen met gelijkgestemden interesses hopelijk krijgen we via hier interessante info X  
23 dagen
luc 70 jaar Antwerpen - Willebroek
begripvol koppel gezocht
wij zijn een koppel 60+ers waarvan de vrouw tengevolge van kanker een enkelvoudige borstamputatie onderging. dit maakt het moeilijk om koppels te vinden. indien jullie hiermee begripvol en respectvol kunnen mee omgaan, dan geven we graag verdere info over onszelf. lolbroeken en sensatiezoekers gelieve zich te onthouden.  
25 dagen
classinbrussels 44 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Classy voor Classy
We zijn een classy, open minded en positive energy koppel, en zoeken gelijkgestemden. Zij is begin 40, heeft exotische looks, zij is "sapio", nl. zij voelt vooral aantrekking door een intelligent gesprek, een savoir vivre, een baardje is plus. Zij spreekt FR en EN. Hij is midden 40, vrij beroeper, brains, humor, sensualist. We zijn beiden aangetrokken door de lifestyle, maar in clubs missen we diepgang. Graag komen we daarom in contact met koppels die een echte "date" zien zitten: vb. een date samen in een classy cocktailbar, waar een spel van erotisch verleiden kan beginnen, en waar we eventueel met 4 op een kamer belanden. We kunnen vrij verplaatsen, A'pen, Gent, zee. Enkele koppels aub, geen single mannen. Stuur mail voor meer info.  
30 dagen
Kinky lovers 51 jaar Limburg - Lummen
Wie heeft wat info ivm erotische cinema / sexcinema
Zijn er hier nog koppels die ons wat info kunnen geven over sexcinema's? Wij ontdekken graag een nieuwe beleving en hebben al diverse ervaringen met clubs, maar nog niet met een sexcinema en op internet vindt je er ook niet veel van terug. We houden nogal van een beetje stijlvol,hygiëne enz., dus we weten niet dadelijk of het wat onze stijl is. Komen er enkel mannen? Heb je ook meerdere ruimte's zoals in een club? Welke zijn de beste? We lezen graag ervaringen of reactie's.