Zoeken naar interesse

Uw zoekactie voor interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ludo 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke meid is eind mei in Mallorca?
Welke meid is eind mei in Mallorca en zoekt wat fun. We spreken af en drinken iets een leuke babbel en een hete sex date. Dit alles veilig en safe met respect voor elkaar prive leven. Gewoon een leuke vakantie liefde. Lekkere hevige sexdate. We doen geen extreme of onveilige zaken. Interesse reageer dan snel om alles te bespreken, stel je even voor en natuurlijk jou voorstel. Graag reactie met een leuke foto. Je zal er geen spijt van krijgen.  
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Hallo Dames. Ik ben nog 52jaar /slank / gespierd lichaam/ 176cm / 73kg / Groen grijs blauwe ogen/ groot geschapen, verzorgd,SINGLE en vanuit Mortsel. Zoek vaste contact, ouder vanaf 20 tot ..., Ik kan U/jullie ontvangen maar mij ook verplaatsen. Interesse dan stuur recente foto en mailtje met gsm voor Whatsapp. MANNEN en koppel's hoeven niet te reageren.DAME's Tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
openminded vrouw gezocht
Advertentietekst : Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
dad 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Vader - Dochter
Een fantasie. Iemand interesse om dit samen te proberen ? Geen perverse dingen. 18+  

Vader - Dochter
Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
Freebird 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Buiten de lijntjes kleuren
Ik ben een jonge man van 36 met toch een specifiekere fantasie. Gaat ze hier werkelijkheid worden? We zien wel. De fantasie gaat als volgt. Ik wil al geruime tijd een leuke meid vastbinden ( licht gekneveld, je kan altijd weg). Gebonden op je rug op bed, handen en voeten. Beentjes uit elkaar zodat ik er met mijn tong kan tussen glijden. Jou proeven, teasen, plezieren. Orgasme na orgasme uitlokken tot je er echt niet meer tegen kan en het codewoord roept om effe adempauze te krijgen. En verder....? Niks moet, jouw orgasmes staan centraal. Interesse? Let me know  
FeetLove 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie ook?
Wie laat graag haar voetjes verwennen op elke mogelijk manieren of heeft deze fantasie of is er nieuwsgierig naar? Ik ben een dertiger op zoek naar dames die deze interesse delen. Single of in relatie mag. Iedereen is welkom voor een fantasierijke babbel of meer.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Het zou leuk zijn dat je beschrijft wat je zelf leuk vind op een date en wat je verwacht van mij.  

Samen genieten van elkaar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10