Zoeken naar interesse

Uw zoekactie voor interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
10 dagen
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Leuk koppeltje voor spannende trio
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon. Ik ben 1m77 73kg normaal gebouwd kort donkerblond haar. Langs deze weg zoek ik een leuk koppel voor een spannende trio. Ik kan vrijdag voormiddag ontvangen Regio Borgloon of verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag. Groetjes  
10 dagen
Envie 60 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Mistery
Dag leuk tel!!!!!!! Op zoek naar een toffe, gezellige, tedere tweede man om jullie een dubbel fijn moment te bezorgen? Stuur me een berichtje en ik stel me een beetje extra voor aan jullie. Ik ben 61 jaar, vlot, aangenaam, zacht, teder, sensueel. Ik ben heel vrouw gericht. Haar het fijnste orgasme bezorgen is wat ik graag doe en waar ik voor open sta. Is je interesse gewekt, dan krijg ik graag jullie mailtje.  
10 dagen
Paar vrienden 56 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoeken koppel tss 40-50 jr met heet vrwtje die gr extra mannen wil. Gebeurt heel discr bij mij thuis
Zoeken dus een koppel tss 40 en 50 jr waarvan het vrouwtje graag extra mannen wil. Het aantal bepalen julliel zelf, 2, 3 of 4. Zijn goedgeschapen mannen die lang kunnen presteren alsook meerdere malen. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Makkelijkst gaat overdag maar soms ook 's avonds. Laat maar horen als jullie daar interesse in hebben. Om fakers uit te sluiten vraag ik wel om met mekaar eens te bellen wanneer het jullie past. Hygiëne en discretie voor 100% verzekerd. Hier wordt nooit gefilmd of foto's getrokken. Hygiëne en discretie volledig verzekerd, neuken is met condoom.  
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
10 dagen
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
10 dagen
Joris 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar nieuwe ervaring
Hey, ik ben 24, 1m90 slank/sportieve man die graag eens zijn horizon wilt verbreden. Ik ben echter opzoek naar een koppel voor een leuke trio. Ik ben voornamelijk hetero maar ik ben wel geļnteresseerd in mijn bi kant te ontdekken. Leeftijd speelt geen rol maar een fysieke en mentale klik zijn wel erg belangrijk. Laat mij gerust iets weten indien je interesse hebt, en dan antwoord ik zeker en vast. Groetjes xxx  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
cross-dressed slet zoekt
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

cross-dressed slet zoekt
10 dagen
Pieter 28 jaar Vlaams-Brabant - Halle
28j man ontvangt/verplaatst vanavond
Dag koppels Ik ben Pieter. 28 jaar, 178, 74kg. Ik ontvang vanavond in Halle of verplaats. Vandaag kan ik uitzonderlijk ontvangen, later enkel verplaatsen. Interesse in een geile avond? Stuur me dan. Foto’s kunnen uitgewisseld worden x  
10 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker met enig niveau. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10