Zoeken naar intiem

Uw zoekactie voor intiem leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lars 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vandaag zin in fun
Hallo ik ben een bi van 38 171 64kg intiem geschoren 19cm zin om wat plezier te maken ik kan ontvangen of verplaatsen  

Vandaag zin in fun
12 dagen
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Dame erotisch komen verwennen..., geen intiem. Liefst 45+
Ik kom bij jullie langs, ik sta samen met dame des huizes middenin het salon, dame is eventueel geblinddoekt voor extra spanning, man zit in de zetel en kijkt toe. Dame heeft rok aan of kleedje, t-shirt, blouse of trui maar zonder bh. Ik sta achter dame en begin haar sensueel te strelen, 1 hand gaat dan op zoek naar haar borsten om ze te strelen en te masseren tot haar tepels hard zijn, mijn ander hand gaat onder haar rokje/kleedje en streelt over haar slipje en plaagt de lipjes en klitje en stimuleert zo verder tot ik nattigheid voel... Als de dame er klaar voor is gaat ze in de zetel zitten of liggen en zal ik haar een heerlijke befbeurt bezorgen... Zij kiest dan nadien zelf of zij mij ook verwent of niet... Dame mag zeker +45 zijn, lichaamsbouwnietvanbelang, volslank welkom...;-). Uiteraard hygiene, respect en discretie vanzelfsprekend. Verplaatsen geen probleem. Vragen, voorstel dan hoor ik het wel... Alvast geile groetjes...  
12 dagen
Tom 32 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
(bi)man zoekt leuk koppeltje voor vrijdag 19/04
Deze slanke (bi)man is op zoek naar een leuk koppel die vrijdag zin heeft om af te spreken. Veel scenario's zijn mogelijk en bespreekbaar, bv. samen het vrouwtje verwennen of misschien samen met de vrouw de man verwennen. Of mss kijkt de man liever toe hoe het vrouwtje wordt verwend? Ik sta voor alles open en luister graag naar jullie wensen. Wat kunnen jullie verwachten? Jonge dertiger, 1m79, intiem geschoren, onbehaard, slank. Rustig, goedlachs persoon en vooral respectvol. Ik heb al ervaring met oudere koppels. Laat gerust iets weten indien interesse, dan volgt er ook een foto.  
12 dagen
zachte genieter 55 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
zachte genieter zoekt kleine borstjes
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan zij skinny of het petite-type is, kleine stevige borstjes. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde prille vijftiger, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust .. ik kan verplaatsen en ontvangen.  
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel hoerig kinky ingesteld koppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel hoerig kinky ingesteld koppel
Sven 42 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Welk koppel zoekt nog een extra man
Hey, me even voorstellen. Ik ben sven 42j bi maar is geen must. Zelf ben ik een verzorgd persoon en ook gesteld op hygiëne. Intiem steeds kaal en zelf ook niet roker. Wat ik zoek is een tof koppel waar ik een leuke date mee kan hebben. Heb je vragen of interesse stuur dan gerust een berichtje. Hopelijk tot snel. Mvg sven.  

Welk koppel zoekt nog een extra man
13 dagen
Joris 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onervaren koppel
Hoop via deze weg een onervaren, nieuwsgierig, respectvol en leuk koppel te ontmoeten. Ben zelf in relatie waarbij discretie heel belangrijk is dus kunnen ontvangen en in de buurt zou top zijn. Vaste huisvriend is doel. Zelf ook onervaren, 1.8m, 85kg, sportief gebouwd, verzorgd en intiem getrimd. Meer info via mailverkeer. Mss tot later. Groet  
13 dagen
Pieter 47 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Gezellige namiddag met een koppeltje
Bij deze nodig ik een ruimdenkend koppeltje uit die samen met mij een gezellige deugddoende en bevredigende namiddag wil beleven . We drinken eerst een glaasje terwijl we een babbeltje slaan en we zien waar we terecht komen . Niet moet , alles is bespreekbaar , hygiëne staan voorop . Leeftijd is niet echt van belang , zolang het maar gezellig blijft . Ik kan jullie ontvangen in de namiddag vanaf 15u00 tot 19u00 , 4 uur puur genieten en alle remmen los . Mijn stats zijn 48 , 186 , 82 , 19 intiem bijgeschoren , geen baard bril of snor en korte haren . Hebben jullie zin in een ontspannende namiddag , mail me maar dan . Indien jullie een foto bijsturen , dan krijg je er eentje van mij terug .Tot .... ?  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of naakt samen nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Naakt masseren of naakt samen nu?
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo toch via deze weg me es voorstellen en wie weet leer ik hier een tof koppel kennen voor op regelmatige basis de vrouw een hemelse erotische massage te geven en meer,bij de massage met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3 en waar dan de vrouw kan genieten van 2 mannen,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou het vrouwtje zeker wel merken,alles is onder het motto genieten van elkaar geen rap rap toestanden maar da we onder elkaar hoogtepunten kunnen beleven,alles mag niets moet,ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje en de nodige erotiek,kan me ook verplaatsen en vrijmaken, sta erg op eerlijkheid vertrouwen en wederzijds respect voor elkaar en discreet. Is er een koppel die dit alles wil beleven mag gerust iets nalaten. Grtjs  

Erotische massages en meer ....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10