Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Not fake,
Hey ik ben Tom, Ik heb exhibitionistische neigingen en voyeur ook Bij welke vrouw, meisje, groep vriendinnen mag ik (deels) naakt rondlopen. Dat kan bij jullie thuis gewoon buiten, een (snelweg)parking.... Alles kan, jullie kunnen alles vragen, en normaal zal ik eerlijk antwoorden en Het ook doen. Dit is geen grap... Mijn andere neiging is kijken, gluren'.'. Bij wie mag ik anders komen kijken, al dan niet stiekem... Voor beide zaken ben ik genereus!  
gisteren
Turkse man 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Gehuwde turkse man
Dag dames, ik ben een niet onknappe, gehuwde man met turkse roots, geboren en getogen in Vlaanderen. Zoals velen heb ik een normaal leventje. Heb een lange periode een fwb gehad maar sinds enkele maanden was dit niet meer het geval. Ik dacht eraan om weer eens een advertentie te plaatsen hier om eens te zien of ik dit weer eens kon herpakken. Hygiene en discretie is vereist en geboden. Ik heb de mogelijkheid om ook te ontvangen. Leeftijd en uiterlijk is van minder belang, de klik die er zou moeten zijn is het voornaamste voor mij. Indien je interesse hebt hoor ik het graag voor een verder gesprek hopelijk. Mvg  
Klontje 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Blij lijf
Ik kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Blij lijf
Voor vanavond 28 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Voor vanavond
Ik ben een alleenstaande man ik ben opzoek naar een dame of koppel waar ik als speelgoed of hulpje kan dienen ik sta open voor alles mijn motto is alles kan niks moet Ik ben vandaag in een niet zo goede bui en wil hiermee mijn dag beter maken Ik ben 1m78 weeg 65kg en goed geschapen Liefst een beetje in de regio kusjes  

Voor vanavond
gisteren
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle (hetero)man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, romanticus, niet roker. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, slanke, sociale vrouw met goed niveau waar je kan op rekenen, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Respect, luisterbereidheid, discretie zijn van groot belang. Niets moet, alles kan. Er wacht ons een boeiende tijd samen. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
Mr.G. 34 jaar Limburg - Bilzen
Man 34 zoekt volslanke vrouw
Hey dames, Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man 34 zoekt volslanke vrouw
gisteren
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ONDERDANIGE VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een onderdanige vrouw 20j-65j, Blank, Aziatische of Zwart voor relatie! Samen wandelen, iets drinken, over alles praten, sporten, Erotiek! Maar die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als de klik er is kan is samenwonen ook tot de mogelijkheden! Wens GEEN FAKERS!  
Bart 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
gisteren
Stevia 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: spanning
Ik kijk uit naar een leuke date morgenavond. Drankje, babbeltje en als het klikt een spannende afsluiter. Ik ben zacht, attent en heb oog voor jouw plezier. Ik ben 1m82, normaal gebouwd en heb halflange bruine krullen en blauwe ogen. Leeftijd is niet van belang, een leuke persoonlijke klik des te meer.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Discrete date op kamers,sauna…
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Discrete date op kamers,sauna…
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10