Zoeken naar jarige

Uw zoekactie voor jarige leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
maarten 35 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
stout mailen ;)
dag dames, ik ben een 35 jarige jongeman die stiekem met dames (leeftijd speelt geen rol) stout wil emailen. elkaar zodanig zot maken dat we spontaan klaarkomen achter onze computer ;). heb je daar ook zin in? stuur me een mailtje, ik antwoord altijd tot snel? xxx (waar je maar wilt;))  
27 dagen
Latijns koppel 31 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zoek naar een unicornvroiw 🦄
Wij zijn een swingerkoppel van 31 en 32 jaar oud! Wij zijn al 4 jaar swinger en we zijn op zoek naar een unicornvrouw! Zij: 31-jarige Latijns-Amerikaanse vrouw, biseksueel. Hij: 31-jarige Latijns-Amerikaanse man, heteroseksueel. Hij is een professionele masseuse. Als u meer over ons wilt weten, aarzel dan niet om ons per e-mail te schrijven! (alleen vrouwen aub, geen mannen alleen).  
bi-schierige sub 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bi-dame gezocht voor vrijdag 21 juni
WIJ ZIJN een FWB-stel. Zij is een 42-jarige, slanke, sexy, intiem gladgeschoren en bi-schierige dame, die (met medeweten an haar cuck-echtgenoot) sinds enkele maanden zijn sub is. Hij is 50, normaal gebouwd, normaal geschapen, intiem geschoren en haar dominante gids op haar erotische ontdekkingstocht. WIJ ZOEKEN voor vrijdag 21 juni een bi-dame of stel voor een date zonder volledige PR waarbij haar eerste V-V-ervaring centraal staat. Zij valt op slanke tot normaal gebouwde dames met een karaktervolle uitstraling (hij houdt daar ook van) en grijzende heren die ouder zijn dan haar met een niet-afgelikte look. INTERESSE om ons in de vroege avond te vergezellen naar de sauna en/of later op de avond en 's nachts bij ons thuis (regio Leuven)? Stuur ons dan een mail met meer info over jullie beiden en een (anonieme) foto van beiden. Bij wederzijdse interesse bezorgen wij ons gsm-nummer en onze skype-contactinformatie om verder kennis te maken en concreet af te spreken.  

Bi-dame gezocht voor vrijdag 21 juni